Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Λέοβατς
| 2017-11-18 13:50:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Λέοβατς

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Λέοβατς

Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση!

Δύο μέρες πριν την επανέναρξη της Super League Σουρωτή και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο σερί του στην Τούμπα και παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος καθότι ο Ατρόμητος είναι εξαιρετικός εκτός έδρας και με υποδειγματική αμυντική λειτουργία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να έχει στόχο τη νίκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην προπόνηση του Σαββάτου (18.11) δούλεψε στην τακτική αντιμετώπιση της αναμέτρησης, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να μπορεί από τη μία να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου κι από την άλλη να μην κινδυνεύσει.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας (20.11) είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μάριν Λέοβατς, ο οποίος επέστρεψε με χτύπημα στο γόνατο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου, καθώς κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά.

Την Κυριακή (19.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags