Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι εννοεί ο Ζιλέ; Το «περνάω δύσκολα» και τα παράπονα για Ρανιέρι
| 2017-11-18 23:20:00

Τι εννοεί ο Ζιλέ; Το «περνάω δύσκολα» και τα παράπονα για Ρανιέρι

Sportdog Team
Τι εννοεί ο Ζιλέ; Το «περνάω δύσκολα» και τα παράπονα για Ρανιέρι

Μυστηριώδης δήλωση από τον Βέλγο μέσο.

Μία πολύ μυστηριώδης τοποθέτηση έκανε ο Γκιγιόμ Ζιλέ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος άνοιξε το σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό υποστήριξε ότι περνάει δύσκολες στιγμές, οπότε το γκολ που σημείωσε ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσε να δώσει.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Περνάω δύσκολες στιγμές γιατί θέλω να παίζω, οπότε από την στιγμή που με έβαλε σήμερα ο προπονητής, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσα να δώσω. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, αυτό ήταν το κακό για εμάς, έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς.

Φτάσαμε να κινδυνεύουμε με ισοπαλία, πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Είναι καλύτερα να πηγαίνεις μετά από νίκη σε τέτοιο ματς, αλλά θα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε δύσκολη δουλειά, παίζει για την πρόκριση της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την είδαμε στον πρώτο αγώνα εδώ. Όπως και να έχει, το σημερινό παιχνίδι μας βοηθάει για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο 33χρονος Βέλγος ανασταλτικός μέσος της ομάδας του Τάκη Λεμονή στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ζιλέ έφυγε από τη Ναντ εξαιτίας του γεγονότος, ότι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα είχε εκφράσει παράπονα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι που δεν τον χρησιμοποιούσε. Αυτή ήταν και η κυριότερη παράμετρος που τον ώθησε να έρθει στον Ολυμπιακό. Οπότε δεν αποκλείεται η δήλωση περί δύσκολων στιγμών να ήταν η πρώτη σπόντα του Βέλγου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags