Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μπεργκ... πληρώνει τον Παναθηναϊκό!
| 2017-11-19 09:26:00

Ο Μπεργκ... πληρώνει τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ο Μπεργκ... πληρώνει τον Παναθηναϊκό!

Πόσα θα φέρει στους πράσινους και γιατί;

Ο Μάρκους Μπεργκ, εκτός απροόπτου, αναμένεται να βρεθεί με τη Σουηδία στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ και αυτό θα φέρει στον Παναθηναϊκό... δώρο αξίας 120.000 ευρώ!

Ο διεθνής επιθετικός εξασφάλισε στα μπαράζ με την Ιταλία την πρόκρισης της Σουηδίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η FIFA για κάθε παίκτη που αγωνίζεται στο Μουντιάλ δίνει χρήματα στους συλλόγους ως αποζημίωση και ο Παναθηναϊκό αναμένεται να καρπωθεί 120.000 ευρώ παρότι ο Μπεργκ έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία στην αποζημίωση της συμπεριλαμβάνει τις ομάδες που έπαιξε κάθε ποδοσφαιριστής τα τελευταία δυο χρόνια, όπου πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Παναθηναϊκός και η Αλ Αϊν θα μοιραστούν τα χρήματα για τον Σουηδό φορ (αν είναι στην αποστολή για τη Ρωσία) που φτάνει τα 120.000 ευρώ έκαστος.

Οι πράσινοι ευελπιστούν στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο να κληθεί και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ενώ το μόνο... κακό είναι πως το τριφύλλι τα χρήματα θα τα πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags