Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντέχει η Μάλαγα του Μίτσελ... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-19 15:04:00

Αντέχει η Μάλαγα του Μίτσελ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αντέχει η Μάλαγα του Μίτσελ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλης σημασίας νίκη με ανατροπή επί της Κορούνια με 3-2.

Μίτσελ υπό πίεση και η Μάλαγα στο χείλος του γκρεμού. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία με μόλις μία νίκη σε 11 φετινά ματς στην Πριμέρα έψαχνε μόνο το τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ντεπορτίβο.

Το ματς στο Ροσαλέδα, μάλιστα, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Μάλαγα καθώς στο 15’ με δυνατό σουτ του Ροσάλες πήρε κεφάλι στο σκορ (1-0).

Η Ντεπορτίβο όμως ξύπνησε γρήγορα και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, βρίσκοντας την απάντηση στο γκολ των γηπεδούχων οκτώ λεπτά αργότερα. Στο 23’ ο Λούκας Πέρεθ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1), με την Ντέπορ να έχει τη δυνατότητα να βρει και ένα δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Τελικά αυτό έγινε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 52’ ο Σερ εκμεταλλεύτηκε την ατομική προσπάθεια του Λούκας και σε κενή εστία πλάσαρε σωστά για το 1-2.

Οι παίκτες του Μίτσελ για ακόμα μια φορά βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Κάστρο, όμως, στο 63’ με κοντινή προβολή έκανε το 2-2 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της Μάλαγα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μίτσελ πέρασε στο παιχνίδι τον Μπόρχα Μπαστόν. Μια αλλαγή που θα αποδεικνυόταν «χρυσή» καθώς με δικό του γκολ στο 84’ γύρισε... τούμπα το ματς και έδωσε ένα «χρυσό» τρίποντο στη Μάλαγα (3-2).

Η ομάδα του Μίτσελ, με τη δεύτερη νίκη της τη φετινή σεζόν, κατάφερε να... αναπνεύσει στη μάχη που κάνει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αντίθετα η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια... πέταξε στα σκουπίδια μια μοναδική ευκαιρία να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags