Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν δικαιούται να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!»
| 2017-11-21 14:53:00

«Δεν δικαιούται να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!»

Sportdog Team
«Δεν δικαιούται να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!»

Βολές γνωστού ΠΑΟΚτσή που προκαλούν ντόρο!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου, σχολίασε στο Metropolis 95,5 την εικόνα του Δικεφάλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ αναφερόμενος στον Αντελίνο Βιεϊρίνια υποστήριξε πως είναι λάθος να αγωνίζεται ως μπακ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Βιεϊρίνια: «Είχε γίνει η ίδια συζήτηση και το καλοκαίρι όταν ήταν να αποκτηθεί ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πει τότε ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στις πτέρυγες και θα ήταν πολυτέλεια να βλέπαμε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ ως μπακ. Αν πήραμε τον Βιεϊρίνια για να παίζει αριστερό μπακ κάναμε λάθος. Ήρθε εδώ για να ολοκληρώσει την καριέρα του όχι, όμως, ως μπακ. Από ανάγκη και φιλότιμο το κάνει. Αγωνιζόμενος στην επίθεση δεν έδειξε μέχρι στιγμής τα χαρίσματα που είχε δείξει όταν ήταν νεότερος. Βάζει δύσκολα στους προπονητές. Δεν δικαιούται να παίζει. Όσες φορές αγωνίστηκε στην επίθεση, πέρασε απαρατήρητος. Την ξέρουμε την αξία του, την είδαμε όταν ήταν νεότερος. Μέχρι τώρα, όμως, δεν την έχουμε δει φέτος. Επειδή ο Βιεϊρίνια είναι μια αξία και οι αξίες μέσα από τα παιχνίδια μπορούν και βρίσκουν ρυθμό, πιθανόν και οι προπονητές τον στηρίζουν ελπίζοντας ότι θα βρει τον ρυθμό του. Μακάρι να το καταφέρει διότι έτσι θα βοηθηθεί και ο ΠΑΟΚ».

Για τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια: «Πρέπει να παίζει μπροστά. Το πίσω να σταματήσει. Ο παίκτης επέστρεψε με τις παραστάσεις που είχε στην προηγούμενη θητεία του. Από φιλότιμο το κάνει και παίζει πίσω. Δεν μπορεί, όμως, να είναι μόνιμο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μετράει 6/6 στην Τούμπα χωρίς κόσμο: «Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σταθερό τρόπο αντιμετώπισης των εντός έδρας αγώνων. Με αυτόν τον τρόπο πήρε όλα τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να βγάλει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Να έχει ένα πλάνο και να το στηρίζει. Αυτό κάνει στα εντός έδρας και κερδίζει. Δεν πρέπει να δείχνει φοβία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης ένα ακόμη μειονέκτημα που διαπιστώνω είναι ότι γίνεται αργή μετάβαση της μπάλας από το κέντρο και μπροστά. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Υπάρχει μια διστακτικότητα και ο αντίπαλος προσαρμόζεται».

Για τον Ελ Καντουρί: «Ο Λουτσέσκου επιμένει σε αυτόν, όμως ακόμη δεν έχει αποδώσει. Μόλις τα πράγματα γίνονται δύσκολα τον μετακινεί πιο πίσω και βάζει άλλους μέσα. Το ίδιο έκανε και χθες. Έβαλε τον Πρίγιοβιτς δίπλα στον Κουλούρη και γύρισε τον Καντουρί πιο πίσω. Δείχνει ότι δεν μπορεί να περάσει τη μπάλα γρήγορα μπροστά και αυτό είναι μειονέκτημα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Κανέναν δεν ικανοποιεί η εικόνα του ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, όμως, το ότι είναι πρώτος με τόσα μειονεκτήματα είναι σημαντικό. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αρχίσει να παίζει πιο καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags