Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «βόμβα» για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και η πραγματική «καψούρα» του Λυμπερόπουλου
| 2017-11-22 14:05:00

Η «βόμβα» για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και η πραγματική «καψούρα» του Λυμπερόπουλου

Sportdog Team
Η «βόμβα» για τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και η πραγματική «καψούρα» του Λυμπερόπουλου

Καυτό ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά της Ένωσης.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες μετά την τιμωρία στον Σοτζέι Μασούντ και του Βαγγέλη Οικονόμου. Οι δύο ποδοσφαιριστές "υποχρεώθηκαν" σε 30 ημέρες άδεια από την "κυανέρυθρη" διοίκηση, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων και προκάλεσαν... ντόμινο εξελίξεων.

Πρώτος ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος, παρέδωσε το περιβραχιόνιό του ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να... γεννιούνται σενάρια, που θέλουν τους δύο τιμωρημένους να κουνούν μαντήλι στη Νέα Σμύρνη.

Πρώτος και καλύτερος ο Μασούντ, ο οποίος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τους "μεγάλους", κάτι που δεν μπορούσε να μην γίνει και τώρα, ειδικά με την περίσταση που υπάρχει στον Πανιώνιο.

Ο Ιρανός θα "ψαχτεί" να αποχωρήσει, όμως ο Παναθηναϊκός που ακούστηκε και πάλι ότι μπορεί να ασχοληθεί, είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να τον αποκτήσει. Κι αυτό γιατί, η κατάσταση στον σύλλογο από οικονομικής πλευράς είναι τραγική , με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια για μεταγραφή παίκτη να βρίσκει σε... τοίχο.

Ο λόγος είναι φυσικά, τόσο το ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για μεταγραφικές κινήσεις, όσο και το γεγονός πως αν γινόταν προσπάθεια απόκτησής του, δεν θα "χτυπούσε" καλά σε παίκτες και μάνατζερς που ήδη χρωστάει και έχει κάνει διακανονισμούς. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον ήθελε σαν... τρελός, αφού τον γνωρίζει από την θητεία του στον Πανιώνιο, όμως αναμένεται να μείνει... ευσεβής πόθος για τους Πράσινους.

Από την άλλη η ΑΕΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να "αρπάξει" τον Μασούντ, παρότι ακόμα δεν υπάρει κάτι προχωρημένο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει διατηρήσει επαφή με τον Ιρανό, καθώς προσπαθεί να έχει από... κοντά κάθε καλή περίπτωση από τον ελληνικό χώρο. 

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός διευθυντής των Κιτρινόμαυρων δεν "καίγεται" ιδιαίτερα για τον 33χρονο, αφού θα πρόκειται για "ωρολογιακή βόμβα" στα αποδυτήρια της ομάδας λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα του και θα προτιμούσε την λύση... Μασούρα από τον Πανιώνιο, πιστεύοντας περισσότερο στις ικανότητες του 23χρονου επιθετικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags