Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Δάρα για Πανιώνιο: «Να τι έγινε με Μασούντ-Οικονόμου»!
| 2017-11-22 15:03:00

Αποκάλυψη Δάρα για Πανιώνιο: «Να τι έγινε με Μασούντ-Οικονόμου»!

Αποκάλυψη Δάρα για Πανιώνιο: «Να τι έγινε με Μασούντ-Οικονόμου»!

Ο πρόεδρος της Κυανέρυθρης ΠΑΕ μίλησε για το περιστατικό με τους δύο παίκτες.

Και όπως αποκάλυψε μέσω του SportFM, στους δύο παίκτες δόθηκε άδεια και δεν υπήρχε τιμωρία τους.

Αναφέρθηκε στην ηρεμία του συλλόγου, αλλά και για ποιον λόγο ο Μασούντ παρουσιάζεται νευρικός το τελευταίο διάστημα...

Αναλυτικά όσα είπε ο Δάρας

Για το αν η απόφαση περιθωριοποίησης των Μασούντ-Οικονόμου μπορεί να διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: «Φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Από ‘κει και πέρα, όπως συμβαίνει σε κάθε ΠΑΕ, κρίνονται οι εισηγήσεις του γενικού αρχηγού. Το δικό μου σχόλιο είναι πως είτε λέγεται πρόεδρος, είτε λέγεται Ζαμάνης, είτε είναι κλητήρας δεν είναι πάνω από την ηρεμία και το συμφέρον του Πανιωνίου. Και συμφέρον του Πανιωνίου είναι να ξαναβρεί το πρόσωπο που φέρνει τα καλά αποτελέσματα.

Η διοίκηση έκρινε βάσει των εισηγήσεων του κ. Ζαμάνη ότι η καλύτερη λύση για να ηρεμήσει αυτή η κατάσταση είναι η συγκεκριμένη απόφαση. Στα αποδυτήρια ίδιοι παίκτες με πριν βρίσκονται. Γιατί μέχρι τη Λαμία ήταν όλα μέλι-γάλα; Γιατί παίρναμε καλά αποτελέσματα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Για το αν έχει επηρεαστεί ο Μασούντ από τη σιωπηρή τιμωρία στην εθνική του: «Αναμφίβολα όταν ένας παίκτης 33 χρονών όπως ο Μασούντ, που παράλληλα είναι και ηγετικής μορφής και ξέρει ότι πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του, έχει βάλει ορόσημο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Και όταν για τον οποιοδήποτε λόγο χάνει αυτό το όνειρο, σίγουρα επηρεάζεται».

Για το αν θεωρεί ο Μασούντ υπεύθυνο και τον Πανιώνιο για το γεγονός ότι έπαιξε στο περιβόητο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Μόνος του επέλεξε να παίξει, όπως μόνος του αποφάσισε να μην παίξει στο εκτός έδρας. Αν ήταν θέμα διοίκησης, θα το είχε κάνει και εκτός έδρας. Και εξάλλου ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από το εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα μας δεν τον πίεσε σε τίποτα. Ήταν απόφαση δική του, όπως ήταν δική του απόφαση να παίξει στο εντός έδρας».

Για τα σενάρια που ήδη ακούγονται για τον Μασούντ και άλλες ομάδες: «Από το “ακούγονται” μέχρι να έρθει πρόταση στην ΠΑΕ υπάρχει απόσταση. Ο Πανιώνιος δεν τον τιμώρησε, του έδωσε άδεια για ένα μήνα, να ηρεμήσει ως παίκτης. Δεν βγαίνει στα κάγκελα μαζί του ο Πανιώνιος. Πώς δίνει ένας εργοδότης άδεια σε έναν εργαζόμενο; Αυτό έχει κάνει και ο Πανιώνιος με τον Μασούντ».

Για την τιμωρία του Οικονόμου: «Στον Οικονόμου δόθηκε επίσης άδεια και του επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 3.000 ευρώ για την αγκωνιά που έριξε. Από ‘κει και πέρα, θα φάει ούτως ή άλλως τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του».

Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα του Πανιωνίου: «Ξέραμε ότι στο τέλος του α’ γύρου είχαμε τα δύσκολα. Θέλαμε λοιπόν να μαζέψουμε τους απαραίτητους βαθμούς στο ξεκίνημα, όπως και έγινε. Ο Πανιώνιος είναι έκτος, προς τι η ανησυχία; Είναι αυτό που λέει η παροιμία “καλόμαθε η γριά στα σύκα”. Είναι λογικό κάθε ομάδα, εκτός από τις μεγάλες, την τρίτη χρονιά να παρουσιάσει μια “κοιλιά”. Κι εκτός αυτού και πέρυσι τέτοια εποχή έκτος ήταν ο Πανιώνιος».

Για τις ανησυχίες του κόσμου μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Οι φίλαθλοι να ξέρουν ότι η διοίκηση και ο γενικός αρχηγός κάνουμε τα πάντα μόνο για το συμφέρουν του Πανιωνίου, άσχετα με τα πρόσωπα. Αν πρέπει σήμερα, για το καλό του Πανιωνίου, να φύγει ο γενικός αρχηγός ή να παραιτηθώ εγώ, θα γίνει».

Για την απόφαση του Κόρμπου να παραιτηθεί από αρχηγός: «Ο Κόρμπος είπε ότι παραιτείται από την αρχηγία για προσωπικούς λόγους. Προσωπικοί λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Εμείς μπορεί να το συνδέουμε με ό,τι θέλουμε, αλλά δεν είπε ότι παραιτείται για κάποιον συγκεκριμένο λόγο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags