Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός – Το παραδέχεται και ο Χίλιεμαρκ
| 2017-11-23 18:22:00

Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός – Το παραδέχεται και ο Χίλιεμαρκ

Sportdog Team
Πάει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός – Το παραδέχεται και ο Χίλιεμαρκ

Μετά τον Μαραγκό και ο Σουηδός για αυτόν τον στόχο του Παναθηναϊκού.

Μπορει ο Παναθηναϊκός να έχει τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά προβλήματα, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ όμως πιστεύει, ότι η ομάδα μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στη Nova, όπου υποστήριξε, ότι αν το Τριφύλλι θέλει πρωτάθλημα πρέπει να βρει λύσεις για τις εκτός έδρας απώλειες. Σημειωτέον, ότι νωρίτερα ο Σπύρος Μαραγκός είχε κάνει παρόμοια τοποθέτηση.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που έγινε. Μερικές φορές αυτά τα πράγματα γίνονται, αυτό έγινε τέσσερις μέρες πριν, ΟΚ έτσι ήταν το αποτέλεσμα».

Για το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι για το ματς με τον Ατρόμητο: «Φυσικά, δεν είναι εύκολο να χάνεις κάποιους παίκτες, βέβαια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την άλλη εβδομάδα μπορεί να είναι κάποιος άλλος παίκτης. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε».

Για το αν έχει εντοπίσει τι δεν πηγαίνει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι ένα πρόβλημα μεγάλο, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Αν θέλεις να παλέψεις για τον τίτλο, πρέπει αυτό να διορθωθεί».

Για το ματς του Σαββάτου και την εικόνα του Ατρόμητου: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει συνήθως επιθετικά γι' αυτό και βρίσκεται στην κορυφή. Αν παίξουμε καλά όπως με τον Ολυμπιακό ή όπως σε κάποια διαστήματα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πως βιώνει τη δύσκολη κατάσταση στον Παναθηναϊκό και αν είναι πρωτόγνωρη για αυτόν: «Όταν αποφάσισα να έρθω η κατάσταση ήταν διαφορετική, τώρα είναι πιο ειδική η κατάσταση. Με τους παίκτες σίγουρα υπάρχει ένα θέμα, αλλά ελπίζουμε ότι κάποιος θα έρθει να δώσει μια λύση στο πρόβλημα κι εμείς παίζουμε τα παιχνίδια μας κανονικά».

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βασίζει πολλά πάνω του μεσοεπιθετικά: «Αυτό είναι το στιλ που παίζω, μου αρέσει να παίζω για την ομάδα. Παίρνω μεγάλη αυτοπεποίθηση από το προπονητικό τιμ, θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Για τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού που προέκυψε: «Είναι σαν θέση μεσοεπιθετικού, η ομάδα έχει 23 παίκτες, ο προπονητής προσπαθεί να μας δώσει τη θέση που μας αρμόζει, αν χρειαστεί να παίζω και σε αυτή τη θέση θα κάνω ό,τι μπορώ».

Για την πρόκριση της Σουηδίας στο Μουντιάλ και αν έχει ελπίδα να είναι εκεί: «Είναι υπέροχο που προκρίθηκε η ομάδα μου. Υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας σε κάποια παιχνίδια, ήμουν μέλος στη Γαλλία και θα είναι υπέροχο αν μπορώ να είμαι και στη Ρωσία. Είναι γνωστό ότι στο ποδόσφαιρο ο προπονητής αποφασίζει ποιους παίκτες θα διαλέξει. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, παίζω καλά, βοηθάω την ομάδα και στην πορεία θα φανεί».

 

Για το αν θα γυρίσει στη Σουηδία ο Ιμπραΐμοβιτς: «Είμαι πιθανότατα ο τελευταίος άνθρωπος που έπρεπε να ρωτήσετε. Αν αυτός νιώθει έτοιμος, μπορεί να μιλήσει στον προπονητή και κάθε ομάδα θα μπορούσε να δεχθεί έναν κορυφαίο επιθετικό παγκοσμίου επιπέδου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags