Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο με ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Χουλτ - «Έχει ήδη συμφωνήσει»!
| 2017-11-25 22:38:00

Χοντρό παρασκήνιο με ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Χουλτ - «Έχει ήδη συμφωνήσει»!

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο με ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Χουλτ - «Έχει ήδη συμφωνήσει»!

Ποιος είναι τόσο σίγουρος για το μέλλον του Σουηδού;

Έχουν… οργιάσει λοιπόν οι φήμες το τελευταίο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ έχει στο «ραντάρ» του τον Νίκλας Χουλτ και περιμένει στη… γωνία για τον Σουηδό αριστερό μπακ εφόσον αυτός μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό!

Όμως, πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να μην ασχολείται εδώ και πολλές ημέρες με την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού, καθώς αυτές θέλουν τους ασπρόμαυρους όχι μόνο να θεωρούν σίγουρη τη «μετακόμιση» του Χουλτ από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ αλλά να έχουν μάθει πως ο Σουηδός έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ένωση!

Πραγματικότητα ή… κίνηση τακτικής από τον ΠΑΟΚ, που είναι σίγουρο πως δεν ενδιαφέρεται για κανέναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για τον οποίο θα χρειαστεί να αποζημιώσει το «Τριφύλλι», ύστερα από εντολή του Ιβάν Σαββίδη ελέω… Γιάννη Αλαφούζου;

Η απάντηση πολύ σύντομα, με αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο να είναι πως δύσκολα ο Χουλτ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μετά τον Ιανουάριο. Ίσως για αυτό άλλωστε να έμεινε στον πάγκο στο Περιστέρι, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το ματς, δήλωσε πως θέλει... μαχητές!

Επίσης, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σουηδός επιμένει στην προσφυγή, εάν δεν πληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags