Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά «καρφιά» Κάναντι για διαιτησία και… Χατζηισαΐα! «Κανένα πέναλτι με ΠΑΟΚ»!
| 2017-11-25 23:07:00

Φοβερά «καρφιά» Κάναντι για διαιτησία και… Χατζηισαΐα! «Κανένα πέναλτι με ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Φοβερά «καρφιά» Κάναντι για διαιτησία και… Χατζηισαΐα! «Κανένα πέναλτι με ΠΑΟΚ»!

Πολλά τα παράπονα του τεχνικού του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν… μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού τόνισε ότι ο Ατρόμητος αδικήθηκε επειδή σφυρίχθηκε κατά του ένα πέναλτι που δεν υπήρχε, ενώ αντίθετα ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό, όπως το χαρακτήρισε, πέναλτι στη φάση του Ουάρντα. Παράλληλα, ο Αυστριακός υποστήριξε ότι δεν έχει δει ακόμα σε ριπλέι τα άλλα δυο πέναλτι που ζητά ο Παναθηναϊκός.

Ο Κάναντι επίσης ρωτήθηκε για τη φάση, στην οποία ο Χατζηισαΐας φαίνεται να φτύνει τον Μολίνς και δεν δικαιολόγησε τον παίκτη του, τονίζοντας ότι δεν το έχει δει, αλλά εάν όντως ισχύει, τότε δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του.

Τέλος, χαρακτήρισε την αποψινή διαιτησία του Μάνταλου γενικότερα κακή, ενώ έκανε λόγο για άδικες αποφάσεις κατά της ομάδας του και σε προηγούμενα παιχνίδια. Χαρακτηριστικά, ρωτήθηκε για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα. Ο Αυστριακός απάντησε ότι τότε είχε χαρακτηρίσει την απόφαση «50-50», όμως ξαναείδε τη φάση και κατέληξε στο ότι τελικά δεν υπάρχει κανένα πέναλτι!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Σήμερα είδαμε ένα πραγματικό αθηναϊκό ντέρμπι. Υπήρχε πολλή ένταση και πολλά συναισθήματα και για τις δύο ομάδες. Οι αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν στην έκβαση του παιχνιδιού.

Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σκοράραμε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού με τον Ντάουντα. Είχαμε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη και τον Ντάουντα να διευρύνουμε το προβάδισμά μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν ήταν κάτι που συνέβη και στην Τούμπα και είναι κάτι που μας πονάει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία με το δοκάρι του Μάντσον και μετά είχαμε ακόμα μία με τον Ουάρντα. Μετά είχαμε την κόκκινη κάρτα, αλλά και πάλι αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλοί και συνεχίσαμε να ψάχνουμε το γκολ. Και μετά στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με τον Ουάρντα. Είδα ξανά από το ριπλέι τη φάση και θεωρώ ότι είναι πέναλτι. Για αυτό το λόγο να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοσή της. Ο Γιαννιώτης δεν ακούμπησε ποτέ την μπάλα. Όπως είπα ήταν έντονο παιχνίδι και θέλω να ξαναδώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Για το αν έχει δει και τις άλλες φάσεις που ζητά πέναλτι ο Παναθηναϊκός: «Όχι, δεν έχω προλάβει να δω άλλη φάση εκτός του πέναλτι και του Ουάρντα».

Για τη φάση που φτύνει ο Χατζηισαΐας τον Μολίνς: «Δεν το έχω δει, αλλά αν έγινε αυτό τότε δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τον παίκτη μου. Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στη συγκεκριμένη φάση. Ο διαιτητής είναι γενικότερα πολύ κακός. Στο τέλος δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Ήταν πολύ αλαζόνας. Ειμαστε απογοητευμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Συνέβη με τον Απόλλωνα, με τη Λάρισα. Ίσως οι διαιτητές είναι προκατειλημένοι απέναντί μας. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά πρέπει κάποιες φορές για να υποστηρίξω την ομάδα μου. Είδαμε τι έγινε στην Τούμπα και έχει ξαναγίνει όπως ξαναείπα».

Για το αν φταίνε και οι παίκτες του και όχι μόνο η διαιτησία: «Σίγουρα, έπαιξαν ρόλο και οι παίκτες μου. Είχαμε δυο τρεις φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε. Για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε γκολ».

Για το αν τελικά το πέναλτι ήταν 50-50 όπως είχε πει: «Το ξαναείδα και δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Για αυτό το λόγο στα αποδυτήρια μου πήρε 10 λεπτά για να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Το ίδιο έγινε και σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags