Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Ατρομήτου-ΠΑΟ για διαιτησία, λεκτικές επιθέσεις και… Ρισβάνη!
| 2017-11-26 01:26:00

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Ατρομήτου-ΠΑΟ για διαιτησία, λεκτικές επιθέσεις και… Ρισβάνη!

Sportdog Team
«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Ατρομήτου-ΠΑΟ για διαιτησία, λεκτικές επιθέσεις και… Ρισβάνη!

Μεταμεσονύχτιος «τσακωμός» ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ με 3 ανακοινώσεις.

Την... αρχή στις ανακοινώσεις έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά πάντων, με αφορμή τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Ήμασταν από αυτούς που στηρίξαμε από την αρχή την καινούρια τάξη πραγμάτων με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ, πιστεύοντας ότι κάτι καλύτερο ξημερώνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην κορυφή, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε δύο κακές διαιτησίες, οι οποίες αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων μας.
 
Μετά την αβλεψία του διαιτητή Μάνταλου και του επόπτη Πάτρα στη Λάρισα που μας στέρησε δύο βαθμούς, είχαμε πάλι σήμερα μια αλλοπρόσαλλή διαιτησία από τον ίδιο διαιτητή.
 
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε το λάθος του, δίνοντας στη συνέχεια ανύπαρκτο πέναλτι στον Χατζηισαία.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κιβρακίδη και λίγο αργότερα χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λούντ για παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Ουάρντα.
 
Το αποκορύφωμα ήρθε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων όπου ο Μάνταλος ολοκλήρωσε το έργο του μη δίνοντας καθαρό πέναλτι σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα στερώντας μας τη δυνατότητα να κερδίσουμε.
 
Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ!
 
Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας

 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Παραληρηματικές ύβρεις που δεν μας αγγίζουν»

Λίγο μετά τις 00.30, ανακοίνωση για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που αναφέρεται και την διαιτησία του Μάνταλου.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη.

Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα.

Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου η φράση «στα τρία κόρνερ πέναλτι», απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί.

Απάντηση... στην απάντηση από τον Ατρόμητο στις 01.20!!!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με νέα ανακοίνωση της 1.5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα, απάντησε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος προς απάντηση στην της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λυπούμαστε για το ύφος της ανακοίνωσης και του συντάκτη της.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα «Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιστρέφει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχόμενη την επόμενη φορά οι εκπρόσωποί της να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου τους και να μην έχουν αυτή την προκλητική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags