Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Λουτσέσκου, λόγω Βεϊρίνια-Λέοβατς!
| 2017-11-26 09:05:00

Nέο... μέτωπο οπαδών και Λουτσέσκου - Ποιον «αδικεί» και ποιον στέλνει σπίτι του

Sportdog Team
Nέο... μέτωπο οπαδών και Λουτσέσκου - Ποιον «αδικεί» και ποιον στέλνει σπίτι του

Ψάχνεται ο ΠΑΟΚ...
 

H κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν αρέσει στους ΠΑΟΚτσήδες και στέλνει στο περιθώριο ή ακόμα και… σπίτι του βασικό ποδοσφαιριστή!

Στην προχθεσινή προπόνηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ως μπακ στις δοκιμές που έκανε για τον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, παρότι ο Μάριν Λέοβατς ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο του αριστερού ποδιού του.

Χθες το μεσημέρι, ο Ρουμάνος «έκοψε» τον Κροάτη αμυντικό από την αποστολή, με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει ως αιτία την ανετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.  

Έτσι ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί και σήμερα στο αριστερό άκρο της ασπρόμαυρης άμυνας, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, κάτι που δεν αρέσει και ιδιαίτερα στους περισσότερους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά, αφού θεωρούν πως ο Πορτογάλος μπορεί να προσφέρει περισσότερα παίζοντας στη φυσική του θέση, δηλαδή στα αριστερά της επίθεσης!

Εκτός από αυτό όμως, η πρόθεση του Λουτσέσκου να… μονιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια ως αριστερό μπακ δείχνει ξεκάθαρα και την… άρση της εμπιστοσύνης στον Λέοβατς, που από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει απασχολήσει περισσότερο για τις μέτριες και κακές εμφανίσεις του παρά για την προσφορά του στους Θεσσαλονικείς!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πάντως πως ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για αριστερό μπακ ενόψει Ιανουαρίου και πως το μέλλον του Κροάτη στην Τούμπα δεν φαντάζει και τόσο… ρόδινο, παρά το ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags