Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπόντα Σισέ για Χάσι - «Με άφησε 2 μήνε εκτός και απολύθηκε»
| 2017-11-28 23:45:00

Σπόντα Σισέ για Χάσι - «Με άφησε 2 μήνε εκτός και απολύθηκε»

Sportdog Team
Σπόντα Σισέ για Χάσι - «Με άφησε 2 μήνε εκτός και απολύθηκε»

Τι δήλωσε ο Γάλλος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πεπεισμένος ότι έχει να δώσει πολλά πράγματα παραπάνω στον Ολυμπιακός δήλωσε ο Πάπε Σισέ. Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε στον παραγκωνισμό του επί εποχής Χάσι και την επάνοδό του επί Λεμονή.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάπε Σισέ στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα galsenfoot.com:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια μεταγραφή που έκλεισε πολύ γρήγορα. Δεν δίστασα να αποδεχθώ την πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν μια πρόκληση για μένα, με εμπιστεύθηκαν και με παρακολούθησαν για ένα χρόνο πριν με αποκτήσουν. Οπότε πήγα εκεί χωρίς κανένα δισταγμό».

Για τη ζωή στην Ελλάδα και τη γλώσσα: «Όλα είναι καλά για μένα αυτή τη στιγμή. Η γλώσσα είναι δύσκολη όμως μπορώ να επικοινωνήσω στα Αγγλικά. Προσπαθώ να μάθω βέβαια και τη γλώσσα».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Στην αρχή ήταν δύσκολα. Τους πρώτους δύο μήνες με τον προηγούμενο προπονητή, έμεινα στον πάγκο για δύο μήνες. Μετά όμως απολύθηκε και ο νέος προπονητής με εμπιστεύθηκε. Τώρα, παίζω σταθερά. Συνεχίζω να δουλεύω και να προσπαθώ να δείξω όλες τις ικανότητές μου. Ο κόσμος με αγαπά, εγώ συνεχίζω τη δουλειά και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το μέλλον».

Για το ξεκίνημά του με τα 3 γκολ σε 7 συμμετοχές: «Περίμενα ότι θα τα πάω καλά. Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μου δουλειά στις προπονήσεις αλλά και με τη στήριξη του προπονητή μου, να σας πω την αλήθεια θα περίμενα και ακόμη καλύτερη απόδοση».

Για τον φετινό τίτλο: «Το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν λίγο περίπλοκο. Παίζαμε ταυτόχρονα σε τρεις διοργανώσεις και αυτό κάνει πάντα τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα. Τώρα όμως έχουμε αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και είμαστε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Ελπίζω ότι η ομάδα που έχουμε θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή ξανά όπως και τα προηγούμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags