Facebook Pixel Sportdog.gr | Μύδροι από γνωστό ΠΑΟΚτσή! «Η ανοργανωσιά περισσεύει στον ΠΑΟΚ»...
| 2017-11-30 17:22:00

Μύδροι από γνωστό ΠΑΟΚτσή! «Η ανοργανωσιά περισσεύει στον ΠΑΟΚ»...

Sportdog Team
Μύδροι από γνωστό ΠΑΟΚτσή! «Η ανοργανωσιά περισσεύει στον ΠΑΟΚ»...

Σκληρή κριτική στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ...

Επικρίσεις για τη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ο βετεράνος άσος του συλλόγου, Απόστολος Τσουρέλας μιλώντας στο Metropolis 95.5. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έκανε λόγο για ανοργανωσιά στην ΠΑΕ, η οποία γίνεται εμφανής σε κάθε ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών: «Θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν αλλιώς το ποδόσφαιρο τότε, υπήρχε πάθος, δύναμη, πολύς κόσμος, ενέργεια. Την ενέργεια που ψάχνουμε να τη βρούμε, τότε ήταν στο dna του ΠΑΟΚ».

Για τις δηλώσεις Πασχαλάκη ότι πρέπει να τελειώσουν τα λόγια και να δώσουν τη θέση τους στις πράξεις: «Έπρεπε να έρθει ο Πασχαλάκης από τα Γιάννινα για να πει αυτά τα πράγματα; Πρέπει να πάψουμε πλέον να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Πρέπει να σταματήσουν οι δικαιολογίες με όποιο τίμημα και με κάθε τρόπο. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν ομάδα που στηριζόταν στα λόγια, αλλά στα έργα, τις πράξεις και τα αποτελέσματα. Και ήταν αποτελέσματα μεγάλης ομάδας, έστω κι αν κάποιοι προσπαθούσαν να τα κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρχε μοιρολατρία και αρνητική ενέργεια. Μπορεί ο ΠΑΟΚ είχε κατά καιρούς προβλήματα, όμως, πάντοτε στο γήπεδο η μόνη λέξη που ακούγονταν από όλους ήταν η λέξη νίκη».

Για την κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν πιστεύω ότι οι αιτίες που ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν θεωρώ ότι φταίει μόνο ο Λουτσέσκου. Είναι γενικότερο το κακό. Η ανοργανωσιά περισσεύει στον ΠΑΟΚ και το βλέπουμε σε κάθε εκδήλωση και σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά έχουν ποδοσφαιρική ερμηνεία. Πολλοί τη γνωρίζουν, αν και για λόγους που δεν καταλαβαίνω δεν βάζουν σε μια σειρά τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμιά ομάδα με τόσο μεγάλο και ισάξιο ρόστερ. Ναι μεν χαιρόμαστε όλοι γιατί ήρθαν μεγάλοι παίκτες στον ΠΑΟΚ, όμως, όταν έχεις τόσους παίκτες, έχεις χάσει τα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags