Facebook Pixel Sportdog.gr | Το νέο «διαμάντι» της ΑΕΚ! Ο μπαλαδάρος Γιούσης που… χορεύει τους αντιπάλους - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
| 2017-11-30 22:22:00

Το νέο «διαμάντι» της ΑΕΚ! Ο μπαλαδάρος Γιούσης που… χορεύει τους αντιπάλους - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
Το νέο «διαμάντι» της ΑΕΚ! Ο μπαλαδάρος Γιούσης που… χορεύει τους αντιπάλους - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος είναι ο 18χρονος που πέτυχε δύο γκολάρες στο Κύπελλο.

Ήρθε από το… πουθενά, έγινε το πρόσωπο της ημέρας για την ΑΕΚ και ελπίζει ότι θα συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια.

Ο λόγος για τον Χρήστο Γιούση, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο που ονειρεύεται κάθε παιδί. Μπήκε στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα και πέτυχε δυο φανταστικά γκολ, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-2.

Μπορεί να συστήθηκε απόψε στο κοινό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ο 18χρονος ήταν γνωστός σε όσους ασχολούνται με τις ακαδημίες του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ένα από τα «καυτά» ονόματα για το μέλλον.

Ο Γιούσης γεννήθηκε στις 8/2/1999 στο Βόλο και μεγάλωσε στη Σκιάθο. Η ΑΕΚ τον απέκτησε από την Άνδρο το 2013, εντάσσοντάς τον στα τμήματα υποδομής της σε ηλικία 14 ετών. Εντυπωσίασε παίζοντας κυρίως ως επιθετικός μέσος στην Κ-20 του συλλόγου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση στις 21 Αυγούστου 2017, ενώ συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία. Παράλληλα, αποτελεί εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Νέων.

Ο Γιούσης διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και την ευχέρεια στην ντρίμπλα, στοιχεία που επέδειξε και με το παραπάνω απόψε κόντρα στην Καλλιθέα, καθώς και την μεταβίβαση ακριβείας που διαθέτει, ειδικά με το δεξί πόδι. Επίσης, στην αποψινή νίκη της ΑΕΚ «έλαμψε» τόσο ως δεύτερος επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο όσο και ως δεξιός εξτρέμ στο δεύτερο.

Ο μικρός έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταλέντο δεν του λείπει και οι φίλοι της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα το συνδυάσει με την ανάλογη δουλειά για να γίνει το νέο «διαμάντι» του συλλόγου!

Δείτε βίντεο από τα κατορθώματά του στα τμήματα υποδομής της Ένωσης, την Εθνική Νέων και τα παοψινά του γκολ με την Καλλιθέα:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags