Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στον ΠΑΟΚ - Γιατί «κόβεται» ο Ζαμπράνο, ο Μολέντο και αυτό που θα... τρελάνει τους οπαδούς!
| 2017-12-03 13:00:00

Χαμός στον ΠΑΟΚ - Γιατί «κόβεται» ο Ζαμπράνο, ο Μολέντο και αυτό που θα... τρελάνει τους οπαδούς!

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟΚ - Γιατί «κόβεται» ο Ζαμπράνο, ο Μολέντο και αυτό που θα... τρελάνει τους οπαδούς!

Μεταγραφικός πυρετός στον Δικέφαλο!

Καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίσιμη περίοδο, αναμένονται να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Πέραν του Μάριν Λέοβατς, ο οποίος δεν υπολογίζεται, ήδη «έσκασε» και το θέμα της δρομολογημένης αποχώρησης του Κάρλος Ζαμπράνο, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «FORZA».

 

Ο Περουβιανός αμυντικός ήρθε με προσδοκίες το καλοκαίρι, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν ήταν ικανοποιητικές. Πέραν τούτου, πληρώνει το γεγονός ότι έχει ρήτρα αγοράς ύψους 2.000.000 ευρώ για να αποκτηθεί από τη Ρουμπίν Καζάν, ποσό που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να δώσουν για έναν παίκτη που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.



Για να μην αναφέρουμε το πόσα χρήματα γλιτώνει μακροπρόθεσμα ο Δικέφαλος από το κόψιμο των υψηλών οικονομικών απολαβών του παίκτη.

Τι ισχύει για Μολέντο

Το «αντίο» του Ζαμπράνο πιθανότατα θα δημιουργήσει την ανάγκη προσθήκης κεντρικού αμυντικού ώστε να καλυφθεί το κενό του. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, ο Δικέφαλος έχει «ψαχτεί» με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο του Παναθηναϊκού, ωστόσο τα νέα δεδομένα με τον Βραζιλιάνο δείχνουν να μην είναι ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του παίκτη ήρθε πρόσφατα στην Αθήνα και σε συναντήσεις που πραγματοποίησε με ενδιαφερόμενους αγοραστές επικοινώνησε τις απαιτήσεις του πελάτη του, οι οποίες είναι υψηλές. Συγκεκριμένα, ο Μολέντο φέρεται να αξιώνει κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους ενός εκατομμυρίου συν την προμήθεια που προβλέπεται για τον μάνατζέρ του.

 

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την τουρκική Αλάνιασπορ να καλύπτει τις απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη, προσφέροντας παράλληλά και 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο ΠΑΟΚ δύσκολα μπορεί να μπει σε πλειστηριασμό με τους Τούρκους και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει οικονομικά και τον Μολέντο, συνεπώς το «μπαμ» δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Η περίπτωση του Χατζισαφί και ο Βιεϊρίνια

Κατά τα άλλα, ορισμένα ρεπορτάζ συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου, προκειμένου να πάρει τη θέση του Λέοβατς στα αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, προς το παρόν τουλάχιστον. Μάλιστα, δεν είναι καν σίγουρο ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει αριστερό μπακ, καθώς υπάρχει μια εναλλακτική σκέψη για να βγει η σεζόν.

Ποια είναι αυτή; Να μονιμοποιηθεί ως αριστερός οπισθοφύλακας ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος έχει επωμιστεί αυτό τον ρόλο στα τελευταία ματς (με δεδομένο ότι ο Λεβέκ είναι... μονίμως τραυματίας), και να γίνει προσπάθεια να γυρίσει νωρίτερα από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Γιαννούλης, που κάνει εξαιρετική σεζόν.

Βέβαια, αν επιβεβαιωθεί αυτή η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος έχει εκφράσει ήδη τη δυσαρέσκειά του βλέποντας τον Βιεϊρίνια, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή, να περιορίζεται σε ρόλο πλάγιου μπακ!  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags