Facebook Pixel Παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό
| 2017-12-04 21:30:00

Γι’ αυτό έφυγαν οι τέσσερις - Για ποιους ήταν το «μήνυμα», ποιον ήθελε να κρατήσει ο Λεμονής

Sportdog Team
Γι’ αυτό έφυγαν οι τέσσερις - Για ποιους ήταν το «μήνυμα», ποιον ήθελε να κρατήσει ο Λεμονής

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό.

Μπορεί το τέλος της συνεργασίας με Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Καρσελά να έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, παραμονή του αγώνα με τη Γιουβέντους, η αλήθεια είναι όμως, ότι οι υποψιασμένοι δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Εξάλλου, από το πρωί της Δευτέρας το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει σε σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εκκαθαρίσεις στο λιμάνι.

Η εξέλιξη με Μίλιτς και Ζντιέλαρ ήταν αναμενόμενη. Βλέπετε αμφότεροι είναι πελάτες του Ραμαντάνι, με τον οποίο οι σχέσεις περνούν μια μορφή κρίσης τον τελευταίο καιρό στον Πειραιά. Το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει πολλάκις για το κλίμα που επικρατεί γύρω από τον Σέρβο μάνατζερ ( Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, το τέλος του έμοιαζε προδιαγεγραμμένο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου τέθηκε εκτός ομάδας, εκείνος όμως κέρδισε πίστωση χρόνου μέχρι το ματς του Κυπέλλου με το ΑΟ Χανίων-Κισσαμικό, όπου έληξε 1-1, ωστόσο ο ίδιος είχε μεγάλη ευθύνη για το τέρμα που πέτυχε.

Για τον Καρσελά είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Βελγομαροκινός δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του. O Ολυμπιακός όμως είχε πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Γρανάδα το καλοκαίρι και είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Προφανώς βρέθηκε άκρη με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και έτσι ο 28χρονος εξτρέμ κουνάει μαντήλι στο λιμάνι.

Ουσιαστικά η εκκαθάριση είναι η έμπρακτη στήριξη στον Τάκη Λεμονή και με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση περνάει μήνυμα στα αποδυτήρια για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, κάποιοι θα πρέπει από τη μία να... ηρεμήσουν, ενώ από την άλλη πλευρά ο Έλληνας τεχνικός «υποχρεώνεται» να δείξει καλύτερη εικόνα, με δεδομένο ότι το πεδίο είναι «καθαρό» και τώρα περιμένουν ανταπόδοση. Κάποιες πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι ο sir Takis θα προτιμούσε να είχε παραμείνει ο Καπίνο!

Έτσι φτάσαμε αρχές Δεκέμβρη και από το έμψυχο υλικό τελείωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αυτό θα μπορούσε να συνδυαστεί με δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη. Γιατί όταν κάποιοι φεύγουν, το κενό τους κάπως πρέπει να αναπληρωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags