Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με τον αντι-Γιόχανσον – Το παραδέχτηκε σε συνέντευξη
| 2017-12-04 21:23:00

Εξελίξεις με τον αντι-Γιόχανσον – Το παραδέχτηκε σε συνέντευξη

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον αντι-Γιόχανσον – Το παραδέχτηκε σε συνέντευξη

Θα προκαλέσουν οι δηλώσεις του πριν τον «τελικό» της ΑΕΚ.

Την ΑΕΚ χρήζει ως φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ο Ράφαελ Χολσχάουζερ με δηλώσεις του στο aek365, με αφορμή την μεγάλη μάχη της Πέμπτης. Ο αρχηγός των Αυστριακών, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη δυναμική της Ένωσης, στέκεται ιδιαίτερα στη γραμμή κρούσης όπου όπως αναφέρει υπάρχουν καλοί παίκτες, εκφράζοντας ωστόσο την πίστη του πως η Αούστρια θα πάρει την πρόκριση. Όσον αφορά το μέλλον του, ο Χολσχάουζερ που είναι γνωστό πως έχει εξεταστεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει πως έχει αποφασίσει οριστικά να μην υπογράψει νέο συμβολαίου με την ομάδα της Βιέννης, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που υπάρχουν εν όψει του αγώνα της Πέμπτης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, η ΑΕΚ ωστόσο είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε στο παιχνίδι και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τι εικόνα έχει σχηματίσει για την ΑΕΚ: «Στο παιχνίδι της Αθήνας με την ΑΕΚ κάναμε ένα κάλο παιχνίδι, ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και την Πέμπτη και να κερδίσουμε στη Βιέννη. Ωστόσο έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ και οι επιθετικοί σας είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τον κόσμο που θα υπάρχει την Πέμπτη στο γήπεδο: «Περιμένουμε περίπου 25-30,000 κόσμο που θα έρθει και θα μας υποστηρίξει».

Για το μέλλον του με δεδομένο ότι έχει δηλώσει πως ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Δεσμεύομαι με την ομάδα μου μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου στη Βιέννη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags