Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι Νέοι έδειξαν το δρόμο! 2-0 τη Γιουβέντους!
| 2017-12-05 19:53:00

Οι Νέοι έδειξαν το δρόμο! 2-0 τη Γιουβέντους!

Sportdog Team
Οι Νέοι έδειξαν το δρόμο! 2-0 τη Γιουβέντους!

Η Κ19 των ερυθρολεύκων έκλεισε με νίκη τη Youth League.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν 2-0 τη Γιουβέντους και τερμάτισαν στην 3η θέση, αφήνοντας τελευταία την ιταλική ομάδα.

Ο Βρουσάι στο 1ο λεπτό και ο Ξενιτίδης στο 49ο σημείωσαν τα γκολ του Ολυμπιακού που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο UEFA Youth League με 5 βαθμούς.

Μόλις στα 50``, πριν συμπληρωθεί λεπτό, ο Μάριος Βρουσάι άνοιξε το σκορ στο Ρέντη, κάνοντας το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Λάμπρου με προβολή στο 8’, ο Βοΐλης με κεφαλιά στο 14’ και με σουτ στο 24’ και ο Ξενιτίδης με σουτ έξω από την περιοχή στο 37’ είχαν πολύ καλές στιγμές. Από την άλλη, η Γιουβέντους απείλησε ελάχιστα: Στο 10’ με το πλασέ του Κουλένοβιτς σε κενή εστία, μετά την λανθασμένη απόφαση του Καράδαη να βγει εκτός περιοχής και στο 26’ με την κεφαλιά του ίδιου παίκτη.

Ο Ξενιτίδης στο 49` έκανε το 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 84` με τον Κανβίλια, με το ματς να λήγει δίχως άλλες συγκινήσεις.

Ολυμπιακός: Καράδαης, Λάμπρου, Τσερκώνης, Ράμα, Αγιώτης, Πέιος (84’ Χονδρουδάκης), Βρουσάι, Ξενιτίδης, Χατζηιωαννίδης (72’ Φυτόπουλος), Νεοφυτίδης, Βοΐλης (89’ Μπουλάρι).

Γιουβέντους: Μπούστι, Μενεγκίνι, Αντζολίν, Περέιρα, Τουρέ (78’ Μορόνε), Καπελίνι, Μουρατόρε, Μέρλο (63’ Μορατσιόλι), Κουλένοβιτς, Κάμπος (83’ Κανβίλια), Πορτανόβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags