Facebook Pixel Απίστευτες αντιδράσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους - Sportdog.gr
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-05 23:58:00

Απίστευτες αντιδράσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού - Το «μήνυμα» των οργανωμένων

Sportdog Team
Απίστευτες αντιδράσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού - Το «μήνυμα» των οργανωμένων

Επικά συνθήματα από την εξέδρα και... μαζική αποχώρηση.

Το «Γ. Καραϊσκάκης», παρότι το παιχνίδι με τη Γιουβέντους ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τον Ολυμπιακό, γέμισε το βράδυ της Τρίτης και η ατμόσφαιρα θύμιζε… ευρωπαϊκό ματς που κρίνονται πάρα πολλά.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έκαναν το χρέος τους, βρέθηκαν στις θέσεις τους και στήριξαν όσο μπορούσαν τους παίκτες του Τάκη Λεμονή, οι οποίοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, γνώρισαν την ήττα με 2-0 και είπαν «αντίο» στο Τσάμπιονς Λιγκ με μόλις 1 βαθμό.

Ο κόσμος, πάντως, έδωσε… ρεσιτάλ, καθώς και πίκαρε τους Ιταλούς και στήριξε την ομάδα του. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κι ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά «Γιούβε-Γιούβε, Van Fan Culo, Γιούβε», ενώ προς το τέλος, με αφορμή κάποιους τραυματισμούς παικτών των φιλοξενούμενων, ακούστηκε και το «πέστε κάτω, οέ-οέ-οέ»!

Πλησιάζοντας, όμως, προς το τέλος της αναμέτρησης και βλέποντας πως δεν γίνεται να γυρίσει το ματς, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού με συνεχόμενα συνθήματα έστειλαν το… μήνυμα σε παίκτες, προπονητή, διοίκηση και αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, «απαίτησαν» την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ενώ μόλις έγινε το 0-2, φώναξαν το σύνθημα υπέρ του Ολυμπιακού και στο φινάλε του ματς χειροκρότησαν ζεστά τους παίκτες για την προσπάθεια.

Βέβαια, δεν είχαν μείνει όλοι στο γήπεδο, καθώς μόλις έγινε το 0-2, πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να φύγουν για να… προλάβουν την κίνηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags