Facebook Pixel Έκρηξη Λεμονή στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, έξαλλος και ο Προτό - Sportdog.gr
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-06 00:15:00

Έκρηξη Λεμονή: τα έχωσε σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού - Έξαλλος και ο Προτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκρηξη Λεμονή: τα έχωσε σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού - Έξαλλος και ο Προτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί βγήκε από τα ρούχα του ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων.

Μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει την ευρωπαϊκή του παρουσία με ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν παρουσιάστηκε όσο συγκεντρωμένος θα έπρεπε.

Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ματς βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς και μάλιστα από «φθηνά» λάθη, όπως έχει γίνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν τόσο στα ελληνικά παιχνίδια όσο και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό ο Ματουιντί έβγαλε όμορφη πάσα στον Άλεξ Σάντρο, ο οποίος ανενόχλητος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Κουαδράδο κι αυτός με πλασέ απ' το ύψος της μικρής περιοχής μόνος του νίκησε εύκολα τον Προτό για το 1-0.

Ο Βέλγος γκολκίπερ, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, αμέσως μετά το γκολ γύρισε και έβαλε τις φωνές στην άμυνά του, καθώς «κοιμήθηκαν» και δέχθηκαν ένα πολύ εύκολο γκολ, με τους παίκτες του Γιουβέντους να μπαίνει στην περιοχή τους ολομόναχοι με τρεις πάσες.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο Προτό έκανε και μια χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας το χέρι στο κεφάλι του, δείχνοντας τους ότι δεν είχαν την προσοχή τους στη φάση.

Εκτός από τον Προτό όμως, εκνευρισμένος με την αντίδραση της Ερυθρόλευκης άμυνας ήταν και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα λάθη στο 0-1.

Ο Έλληνας κόουτς «έκραξε» τον Ταχτσίδη, που ξεχάστηκε και δεν γύρισε να καλύψει το δεξί άκρο όπως ήταν «χρεωμένος», ενώ τα… άκουσε και ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε μείνει στην επίθεση και ο Άλεξ Σάντρο κατέβασε με την ησυχία του την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έβγαλε ασίστ-μισό γκολ στον Κουαδράδο.

Δείτε τι συνέβη στην φάση του 0-1 και την αντίδραση του Προτό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags