Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην πρίζα ο Αλέγκρι - «Έπρεπε να τον... σκοτώσουμε»
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-06 01:01:00

Στην πρίζα ο Αλέγκρι - «Έπρεπε να τον... σκοτώσουμε»

Στην πρίζα ο Αλέγκρι - «Έπρεπε να τον... σκοτώσουμε»

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι πολιόρκησαν τον προπονητή της Γιουβέντους που έβγαλε ένταση μετά τον Ολυμπιακό.

Ο Μαξ Αλέγκρι ερωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το εάν νευρίασε με τον Ντιμπάλα και την ομάδα: Όχι είχαμε ένα δύσκολο 10λεπτο στο 2ο μέρος. Έβγαλα έναν φορ για έναν μέσο. Στο β' μέρος έπρεπε να... σκοτώσουμε τον αντίπαλο γιατί από ένα λάθος μπορεί να δεχθείς γκολ και να αλλάξει το ματς.

Τον Ντιμπάλα και την αλλαγή του: Όχι δεν είναι έτσι. Είναι έξυπνο παιδί αλλά δεν περνάει μία καλή περίοδο. Πέρυσι είχε έναν τραυματισμό. Ξεκίνησε καλά και δεν είναι μεγάλος σε ηλικία. Πρέπει να δουλέψει για να βελτιωθει και άλλο.

Την περσινή σεζόν με τον Μάντζουκιτς και την παρουσία του Ντάγκλας Κόστα: Ο Μάντζουκιτς ήταν έξω. Τώρα γύρισε. Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Οι παίκτες που έβγαλαν τα πλέι οφ είχαν προβλήματα όπως οι Μάντζουκιτς, Μπουφόν, Κιελίνι και Κεντίρα και τώρα προσπαθούμε να επανέλθουν σε καλό επίπεδο.

Τη Νάπολι και ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν ένα βήμα πίσω και η Ίντερ: Άλλο ματς το ένα άλλο το άλλο. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε με πιο μεγάλη ένταση και να προηγούμασταν πιο νωρίς. Το κάθε ματς εξαρτάται από το πως προσαρμόζεις την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο.

Τον Μπαρτζάλι: Είναι ένα μικροπρόβλημα. Δεν είναι κάτι σοβαρό.

Τους φιλάθλους της Γιουβέντους και το σχόλιό του σε σχέση με το Champions League: Γιατί δεν είπε ο δημοσιογράφος στο studio ότι παίξαμε 4 τελικούς; Όταν φτάνεις έναν τελικό στο Champions League παίζεις με τρομερές ομάδες. Είναι φοβερές ομάδες. Δεν είναι αποτυχία. Είναι επιτυχία. Παναγία μου δηλαδή.

Το ίδιο θέμα με τους φιλάθλους: Το σημαντικό είναι να φτάσεις στον τελικό. Είναι επιτυχία να πας εκεί. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο της Γιουβέντους. Είναι εξαιρετικοί. Αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι επιτυχία να πάμε τελικό. Είχαμε 7 χαμένους τελικούς από τους 8 αλλά το σπουδαίο είναι να πας εκεί. Την 2η θέση: Φτάνει η Μπάρτσα. Δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε άλλο. Όπως το βλέπω θα παίξουμε με μία αγγλική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags