Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με τον αντι-Καπίνο στον Ολυμπιακό - Αυτόν «κλείνει» από τώρα για το καλοκαίρι!
| 2017-12-06 21:03:00

Ανατροπή με τον αντι-Καπίνο στον Ολυμπιακό - Αυτόν «κλείνει» από τώρα για το καλοκαίρι!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον αντι-Καπίνο στον Ολυμπιακό - Αυτόν «κλείνει» από τώρα για το καλοκαίρι!

Τι αποφάσισαν στο Λιμάνι για τον διάδοχο κάτω από τα γκολπόστ.

Μπορεί ο Τάκης Λεμονής να έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ωστόσο συνολικά στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως παραδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Κριστιάν Καρεμπέ, ασχολούνται ήδη με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Φυσικά, πρώτο στη λίστα είναι το θέμα του αντι-Καπίνο, καθώς μετά την απόφαση για οριστική αποχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ, στο Λιμάνι πρέπει να «ψαχτούν» για αυτόν που θα τον αντικαταστήσει και ο οποίος θα είναι ουσιαστικά το Νο2 πίσω από τον Προτό.

Ο Βέλγος τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη και ίσως και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Καπίνο τον Γενάρη. Όσον αφορά όμως τον διάδοχο του Έλληνα πορτιέρε, όλα ακόμα παραμένουν ρευστά, παρότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άμεση επιστροφή του Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κάνει και φέτος εξαιρετική σεζόν, όμως όπως σας γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ,  στο Λιμάνι δεν θέλουν να τον «κάψουν» και παρότι πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητές του, εκτιμούν πως δεν είναι τόσο η σωστή στιγμή για να γυρίσει.

Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για τον Γιαννιώτη, καθώς σύμφωνα με όσα έμαθε το Sportdog.gr με την παρουσία στο Γ. Καραϊσκάκης στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να μην «κάψουν» τον μικρό. Δηλαδή δεν θέλουν να τον φέρουν τώρα πίσω, που κάνει τρομερή χρονιά στο Περιστέρι, για να είναι αναπληρωματικός. Αντίθετα, πιστεύουν πως το καλοκαίρι, μπορεί να έρθει ξανά στην ομάδα, να κάνει προετοιμασία και να αναλάβει και… επίσημα τα γάντια του βασικού!

Όσον αφορά όμως το κενό του Καπίνο, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως μπορούν να το καλύψουν εκ των έσω και πιο συγκεκριμένα με ένα δικό τους παιδί, τον Χουτετσιώτη. Ο νεαρός έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και στο Λιμάνι πιστεύουν πως μαζί με τον Προτό, μπορούν να αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων για την Ελλάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αν δεν αλλάξουν λοιπόν τα δεδομένα και εφόσον δεν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση στο μεταγραφικό κομμάτι, ο μικρός θα πάρει «προαγωγή», τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και δεν ασχολήθηκαν καν με περιπτώσεις σαν του Καρνέζη, η οποία είναι ακριβή, ενώ ο διεθνής γκολκίπερ προφανώς και θα έρθει για να είναι βασικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags