Facebook Pixel Η αλήθεια για Βούκοβιτς και τι ισχύει για Τοροσίδη, Βέλλιο και Τζαβέλλα - Sportdog.gr
| 2017-12-07 12:13:00

Η αλήθεια για τον... υπέρβαρο του Ρέντη και η επιστροφή-βόμβα - Ανάβει φωτιές ο Τζαβέλλας;

Sportdog Team
Η αλήθεια για τον... υπέρβαρο του Ρέντη και η επιστροφή-βόμβα - Ανάβει φωτιές ο Τζαβέλλας;

Μία απρόσμενη εξέλιξη, ποιος πλησιάζει στο Λιμάνι και τα... φίδια.

Μεγάλες ανακατατάξεις έρχονται στον Ολυμπιακό το επόμενο διάστημα, καθώς η διοίκηση δεν αναμένεται να μείνει στους τέσσερις που αποχώρησαν, ενώ το μεταγραφικό πλάνο προβλέπει και σημαντικές προσθήκες τον Γενάρη.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα ακολουθήσουν τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντίελαρ και Μίλιτς, οι υποψήφιοι είναι πολλοί και δεν αποκλείεται να προκύψουν και εκπλήξεις. Ήδη σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ότι μέσα στους παίκτες που μπορεί να τεθούν στο περιθώριο είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, κάτι που μπορεί να επαναφέρει στα πλάνα του Τάκη Λεμονή τον παροπλισμένο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος αμυντικός δεν αποτελεί... παράδειγμα προς μίμηση στου Ρέντη, καθώς όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα παρατηρούν έναν παίκτη ράθυμο στις προπονήσεις, με παραπάνω κιλά, που σε καμία περίπτωση δεν τα δίνει όλα για να κερδίσει τον προπονητή του.

Ανεξάρτητα, όμως, απ' αυτό το γεγονός η υπόθεση του Αλμπέρτο Μποτία μπορεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Βούκοβιτς στα επόμενα παιχνίδια, ή τουλάχιστον να τον κρατήσει τελικά στο ρόστερ, μιας και το όνομά του είναι μέσα στους πιθανούς επόμενους «φευγάτους».

Εξάλλου, σε αυτή τη λίστα δε φαίνεται να έχει μπει ο Σεμπά, παρόλο που στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους υπέπεσε πειθαρχικό παράπτωμα. Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Βραζιλιάνος αναμένεται τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, αλλά θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στα πλάνα του προπονητή του.

Σχετικά με τις κινήσεις ενίσχυσης που ετοιμάζουν στο Λιμάνι, η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη φαίνεται πως είναι ακόμα πιο κοντά, μιας και είναι γεγονός ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν τα έχουν βρει οι Ερυθρόλευκοι με την Μπολόνια.

Από την άλλη, δε φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Απόστολο Βέλλιο, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη συγκεκριμένη περίπτωση από τη στιγμή που ο παίκτης αγωνίζεται σε ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα με τους επιθετικούς του.

Στο μεταξύ, ένα άλλο όνομα που ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο, αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα, μάλλον δεν υπάρχει καν στη λίστα των πρωταθλητών. Η συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει περισσότερο με... κατασκεύασμα των Τούρκων δημοσιογράφων που αρέσκονται, άλλωστε, σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Μπορεί ο διεθνής άσος να ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου διατηρεί και επιχείρηση, ωστόσο στην Τουρκία περνάει καλά και απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από την Αλάνιασπορ. Επίσης, δύσκολα θα αποφάσιζε να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, μιας και θα προκαλούσε αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags