Facebook Pixel Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για Βράνιες - Τόσο τον δίνει η ΑΕΚ!
| 2017-12-07 20:47:00

Ποια καμπάνα χτυπάει για τον ογκόλιθο της ΑΕΚ; Θα τον μοσχοπουλήσει η Ένωση;

Sportdog Team
Ποια καμπάνα χτυπάει για τον ογκόλιθο της ΑΕΚ; Θα τον μοσχοπουλήσει η Ένωση;

Τι ισχύει με τον βασικό του Δικεφάλου…

 

Ήχησαν μεταγραφικές σειρήνες στην ΑΕΚ, την Πέμπτη, μερικές ώρες πριν τον τελικό με την Αούστρια στη Βιέννη, η έκβαση του οποίου θα κρίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Αιτία και αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα της βέλγικης ιστοσελίδας «Het Laatste Nieuws», η οποία αποκαλύπτε ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Όγκνιες Βράνιες.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η βέλγικη ομάδα τσέκαρε τον αμυντικό της Ένωσης στο παιχνίδι της Βοσνίας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανεφέρεται μάλιστα, ότι ο σκάουτερ «επέστρεψε στις Βρυξέλλες με θετικά συμπεράσματα για τον Βράνιες».

Το ρεπορτάζ σημείωσε και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 28χρονου αμυντικού, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπασάκσεχιρ, τονίζοντας ότι «για να αποκτήσει η Άντερλεχτ τον Βράνιες, θα πρέπει να καταβάλει και... οικονομική προσπάθεια, καθώς η ΑΕΚ τον κοστολογεί περίπου στα 2,5 εκατομμύρια».

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr στις Βρυξέλλες δεν ψάχνονται για στόπερ,δεδομένου, ότι υπάρχουν 5 κεντρικοί αμυντικοί.

Οι τρεις βασικές επιλογές της Άντερλεχτ είναι αξίας πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ και σίγουρα θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Βράνιες να μπει σφήνα και να διεκδικήσει θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags