Facebook Pixel Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για τον διαιτητή Παπαδόπουλο - Sportdog.gr
| 2017-12-08 10:00:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: αυτός τους «τρέλανε» - Απίστευτες αιχμές για «μπλόκο» και... ΑΕΚ

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό: αυτός τους «τρέλανε» - Απίστευτες αιχμές για «μπλόκο» και... ΑΕΚ

Γιατί «βράζουν» στο Λιμάνι και τι ετοιμάζονται να κάνουν.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας τα παράπονα και η καχυποψία μετά τον ορισμό από την ΚΕΔ του Μακεδόνα διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, στο σαββατιάτικο ματς των Ερυθρολεύκων με τον Παναιτωλικό.

Στο Λιμάνι «βράζουν» για παρασκηνιακά παιχνίδια εις βάρος τους και θεωρούν ότι όχι μόνο δεν κρατούνται πλέον ούτε τα προσχήματα, αλλά ότι ξεκάθαρα επιχειρείται «μπλόκο» στον Ολυμπιακό προκειμένου να χάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει ότι με τον ίδιο διαιτητή ηττήθηκαν πέρυσι στη Λάρισα με 1-0 για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς στο οποίο όπως θεωρούν στον Ολυμπιακό οι γηπεδούχοι έκαναν από νωρίς καθυστερήσεις χωρίς να τους γίνει κάποια επίπληξη, όπως δεν τιμωρήθηκε πειθαρχικά και το σκληρό τους παιχνίδι στα μαρκαρίσματα κατά των Ερυθρολεύκων.

Επίσης, νωπές είναι ακόμα οι μνήμες στους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τη διαιτησία του Παπαδόπουλου στον πρόσφατο αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Τότε που οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες και κατακυρώθηκε αμφισβητούμενο γκολ της Ενωσης στο 88' για το 1-1...

Γενικά, στο Λιμάνι δεν έχουν «χωνέψει» πως σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς της ομάδας τους (έπειτα από εκείνο στην Κέρκυρα) και μέσα σε μόλις 15 μέρες «επιστρατεύεται» διαιτητής από την ΕΠΣ του νυν προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Γι’ αυτό και στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να αντιδράσουν με κάθε τρόπο και μέσο στις εξόφθαλμες προκλήσεις, που θεωρούν πως δέχονται, καθώς και για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» με τα οποία υποστηρίζουν  πως διεξάγεται το φετινό πρωτάθλημα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags