Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο «άδειασμα» σε Χάσι από Ανσαριφάρντ
| 2017-12-08 12:47:00

Νέο «άδειασμα» σε Χάσι από Ανσαριφάρντ

Sportdog Team
Νέο «άδειασμα» σε Χάσι από Ανσαριφάρντ

Tον έχει... άχτι ο Ιρανός!

Μετά τη συνέντευξή του στο Ιράν, όπου άσκησε έντονη κριτική στον Μπέσνικ Χάσι, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ «άδειασε» τον Κοσσοβάρο προπονητή και μιλώντας στη Nova.

Όπως είπε, πικράθηκε που δεν ήταν στη λίστα για τους αγώνες του Champions League, ενώ απέφυγε με νόημα να κρίνει αν η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν καλή ή όχι. Πάντως εξακολουθεί να θεωρεί τον Ολυμπιακό φαβορί για τον τίτλο. 

Αναλυτικά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για: 

-το γεγονός ότι ήταν εκτός λίστας του Champions League
: «Είναι στενάχωρο για μένα που ήμουν εκτός λίστας. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν στο Champions League, αλλά είμαι επαγγελματίας κι έπρεπε να ακολουθήσω την απόφαση του συλλόγου και να είμαι έτοιμος για κάθε αγώνα που θα με χρειαζόταν η ομάδα δίνοντας το 100%». 

-το αν η προετοιμασία το καλοκαίρι ήταν καλή: «Δε θέλω να κρίνω κανέναν παίκτη ή προπονητή. Δεν είναι δική μου δουλειά να το κάνω αυτό. Αν θέλεις να έχεις καλή απόδοση χρειάζεσαι την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Δεν είναι δική μου δουλειά να πω αν κάναμε καλή προετοιμασία, αλλά εμείς οι παίκτες ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή και της διοίκησης. Αν η προετοιμασία είναι καλή ή όχι είναι δουλειά άλλων να το κρίνουν». 

-το ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά στο εξής και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Μάλλον θα είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω θα γίνει καλό ματς». 

-το πώς περιμένει τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά εμείς ακολουθούμε το δικό μας πλάνο και παίζουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ο προπονητής μάς προετοιμάζει και ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο. Πιστεύω, λοιπόν, πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα». 

-το αν ο τίτλος θα κριθεί σε λεπτομέρειες: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα έχει πιθανότητες, ίσως ο Ολυμπιακός να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να έχει την καλύτερη δυνατή θέση, αυτή που αξίζουν οι φίλαθλοί μας και να χαρούν το πρωτάθλημα». 

-την προοπτική συμμετοχής του στο Μουντιάλ: «Ήμουν στην ομάδα που προκρίθηκε και θα είναι το δεύτερο Μουντιάλ για μένα, αν πάω στη Ρωσία. Έχουμε δύσκολο όμιλο, με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη δείχνοντας πόσο δυνατή είναι η εθνική του Ιράν». 

-το αν θα ήθελε να πάει ως πρώτος σκόρερ της Super League στο Μουντιάλ: «Φυσικά, θα δώσω το παν γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα προσπαθήσω πολύ γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags