Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγωνία για Βιεϊρίνια
| 2017-12-08 14:14:00

Αγωνία για Βιεϊρίνια

Sportdog Team
Αγωνία για Βιεϊρίνια

Θα τον περιμένει ο Λουτσέσκου.

Αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετρούν στον ΠΑΟΚ, αφού η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στο τελικό της στάδιο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις πριν τη σέντρα στην Τούμπα.

Το βασικό ερωτηματικό αφορά τη συμμετοχή ή όχι του Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την Παρασκευή (08.12) ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε τεστ ταχύτητας προκειμένου να διαπιστωθεί η συμπεριφορά του μυός του στο σημείο του τραυματισμού.

Η ανταπόκρισή του ήταν ικανοποιητική, ωστόσο, η απόφαση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του θα παρθεί στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάποια κομμάτια προπόνησης που αφορούσαν την τακτική. Η προπόνηση, άλλωστε, αφορούσε την προσέγγιση του αγώνα τόσο στον αμυντικό όσο και στο δημιουργικό τομέα.

Κάτσε , Πούγγουρας συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το Σάββατο (09.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags