Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαραγκός: «Γι’ αυτό ενοχλήθηκε ο Ουζουνίδης - Θα περιμένουμε τους παίκτες μέχρι τελευταία στιγμή»
| 2017-12-08 17:22:00

Μαραγκός: «Γι’ αυτό ενοχλήθηκε ο Ουζουνίδης - Θα περιμένουμε τους παίκτες μέχρι τελευταία στιγμή»

Sportdog Team
Μαραγκός: «Γι’ αυτό ενοχλήθηκε ο Ουζουνίδης - Θα περιμένουμε τους παίκτες μέχρι τελευταία στιγμή»

Οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή του ΠΑΟ εν όψει του ντέρμπι με ΠΑΟΚ.

Στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στα αγωνιστικά μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Nova ο Σπύρος Μαραγκός.

Ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη τόνισε ότι η ήττα από τον Πανιώνιο εκνεύρισε πολύ το τεχνικό τιμ λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης των παικτών, ωστόσο παραδέχεται ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσουν τα προβλήματα και να παίξουν σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ θα έχει για πρώτη φορά τον κόσμο του φέτος εντός έδρας, προετοιμάζονται γι' αυτό. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και σε τέτοια παιχνίδια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το θέμα της ψυχολογίας και πόσο συγκεντρωμένος είσαι. Έχω ζήσει και από τις δύο πλευρές το παιχνίδι αυτό και ξέρω πόσο μεγάλη βαρύτητα έχει και για τις δύο ομάδες. Επειδή είναι ντέρμπι δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική, θα είναι πρώτη φορά με τον κόσμο στην έδρα του, πιστεύουν φέτος στο κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν και καταλαβαίνουν τη σημασία και τη βαρύτητα του παιχνιδιού. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έχουμε πιθανότητες».

Για την περσινή νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα στα πλέι οφ:

«Πέρσι ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, το χρειαζόμαστε και οι δύο ομάδες».

Για τη γενικότερη κατάσταση στην ομάδα:

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε όσο γίνεται καλύτερα τα παιδιά για να δουν το παιχνίδι απο ποδοσφαιρική πλευρά.Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα και διοικητικά και αγωνιστικά, με παίκτες που θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι και για μας πάρα πολύ δύσκολο. Αν καταφέρουν οι παίκτες να βγάλουν τα εξωγηπεδικά και να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι, θα έχουμε τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε. Αλλά, συμβαίνουν τόσα πράγματα γύρω και καθημερινά, που μαζεύεις το ένα και έρχεται το άλλο».

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: 

«Μας ενόχλησε πάρα πολύ και τον κόουτς η εικόνα και κατά πόσο συγκεντρωμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, άνθρωποι είναι, τους επηρεάζουν, δεν μπορούν να πουν 'θα παίξω 90 λεπτά και μετά ξανά θα ασχοληθώ με τα προβλήματα'. Παίζαμε, όμως, στην έδρα μας, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, αλλά δεν μπόρεσαν τα παδιά, επηρεάστηκαν πολύ από διάφορα γεγονότα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ήρθε η ήττα φυσιολογικά γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για τα λάθη που απαγορεύονται με τον ΠΑΟΚ: 

«Θεωρώ πως το χρονικό διάστημα που είμαι εδώ μαζί με τον κόουτς, προσπαθούμε και έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο, εντός και εκτός. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν έγινε, στο ματς με  τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να είναι το παιχνίδι μας στις βάσεις που έχουμε βάλει όλο αυτόν τον καιρό. Δεν είναι εύκολο, ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να ανταποκριθούν σε αυτές τις συνθήκες».

Για το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο γκολ:

«Πραγματικά δυσκολευόμαστε στο γκολ, δε θεωρώ ότι είναι θέμα ικανότητας γιατί δημιουργούμε φάσεις, αλλά είναι και θέμα συγκυρίας». 

Για το αν υπάρχει διαφορετικό πλάνο για να λύθει αυτό το πρόβλημα: 

«Βλέπουμε πως και τα γκολ που έχουμε πετύχει δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Μας λείπουν γκολ από παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Το ξέρουμε, δουλεύουμε σ' αυτό, αλλά μας λείπουν ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Λουτσιάνο έπαθε χιαστούς, ο Τσάβες μακροχρόνιο τραυματισμό, υπάρχουν προβλήματα που δεν είχαμε υπολογίσει. Δεν μπορούσαμε να τα περιμένουμε».

Για το αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης: 

«Σήμερα θα δούμε, τους περιμένουμε γιατί κι αυτοί έχουν τραυματισμούς που τους πήγαν παραπάνω απ' όσο περιμέναμε. Θεωρώ σήμερα θα τους έχουμε κοντά μας, είναι σημαντικοί για μας ιδίως αυτή την εποχή».

Για το αν υπάρχει πλάνο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς: 

«Αυτά είναι καθαρά θέμα του κόουτς, υπάρχει στο μυαλό του, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν το προετοιμάσουμε μπορεί να γίνει κάποια στιγμή για λίγο».

Για τον αν γνωρίζει αν υπάρχει σκέψη του Ουζουνίδη για παραίτηση: 

«Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο».

Για το αν θα χρησιμοποιηθούν νέα πρόσωπα την Κυριακή: 

«Προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ο κόουτς μέχρι την τελευταία στιγμή τα σκέφτεται και προσπαθεί να φτιάξει την καλύτερη ομάδα που νιώθει ο ίδιος ότι θα ανταποκριθεί, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι από τη στιγμή που δεν ξέρω».

Για τις μεγάλες ελλείψεις που έχει γενικά η ομάδα: 

«Είναι πραγματικά δύσκολα. Ελπίζω ότι θα αλλάξουν. Μόνο αυτό. Από εκεί και πέρα δε βοηθάει σε τίποτα να το λέμε συνέχεια αυτό το πράγμα. Εμείς πρέπει με ό,τι έχουμε να προχωράμε, δεν πρέπει να κοιτάμε τι θα θέλαμε να έχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags