Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποκάλυψη για τη μεταγραφή Οκκά στον ΠΑΟΚ!
| 2017-12-08 20:50:00

Φοβερή αποκάλυψη για τη μεταγραφή Οκκά στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη για τη μεταγραφή Οκκά στον ΠΑΟΚ!

Με ποιον ήρθε πακέτο και πόσα έδωσε;

Για τη δαπανηρή μεταγραφή του, μαζί με τον Οκκά, στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώτης Εγκωμίτης στον Super Sport FM Κύπρου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Δικέφαλο, σκάουτερ της Λιντς τον έβαλαν στο στόχαστρο: «Ήρθαν με είδαν από την Λιντς, όμως ήξερα ότι δεν μου πήγαινε το αγγλικό πρωτάθλημα. Είναι δυνατό πρωτάθλημα με συνεχόμενα παιχνίδια και δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθω» 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήμουν 28 χρονών και δεν είχα βλέψεις. Στα τέλη Απριλίου του 2000 μας φώναξε ο κ. Κίκης και μας είπε ότι τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ για μένα και τον Οκκά. Για τον Γιαννάκη ήταν πιο εύκολο. Εγώ ήμουν παντρεμένος, είχα δύο παιδιά και έλεγα «που να σηκωθώ να φύγω;». Προπονητής ήταν ο κ. Μπάγιεβιτς και μας είδε όταν παίξαμε με την Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τη γυναίκα μου, είχα και ένα φίλο που με συμβούλεψε. Ότι τους ζητήσαμε, δεχτήκανε».

Για το deal:

«Τότε μας αγόρασε ο ΠΑΟΚ πακέτο με 3 εκ. δολάρια. Ήταν ακριβή η μεταγραφή και υπήρχαν αμφιβολίες από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους».

Για το πώς έζησε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα

«Ένα όνειρο, έγινε πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος θαυμάζει αυτή την ατμόσφαιρα. Εμείς παίζαμε για εκείνο τον κόσμο. Είναι τόσο παθιασμένοι με την ομάδα τους και ξεφεύγουν. Σε ένα αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, θέλαμε να κάνουμε την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα, όμως στα πρώτα λεπτά δεχτήκαμε γκολ και κόκκινη. Χάσαμε 4-0 και φώναζαν για την ομάδα μέχρι το 90΄. Έζησα απίστευτες στιγμές, πήραμε τίτλους και ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags