Facebook Pixel «Τσέκαρε» Κούτρη η Βόλφσμπουργκ - Ετοιμάζει και πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού!
| 2017-12-08 21:46:00

«Τρελάθηκαν» με τον άσο του Ολυμπιακού οι Γερμανοί – Δύο φορές ήρθαν στο Καραϊσκάκη!

Sportdog Team
«Τρελάθηκαν» με τον άσο του Ολυμπιακού οι Γερμανοί – Δύο φορές ήρθαν στο Καραϊσκάκη!

«Καίγονται» για μεταγραφή σε αυτή την θέση.

Αν και ελάχιστοι τον υπολόγιζαν το καλοκαίρι, ο Λεονάρντο Κούτρης όχι μόνο βρήκε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, οι καλές εμφανίσεις του έχουν ήδη «τραβήξει» το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το εξωτερικό και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα που τον θέλουν στο… στόχαστρο ομάδων που είναι έτοιμες να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

Το όνομα της ομάδας που «παίζει» πιο δυνατά είναι αυτό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, υπάρχει κι άλλη γερμανική ομάδα που κάνει σκάουτινγκ στον νεαρό μπακ.

Πρόκειται για την Βόλφσμπουργκ, η οποία παρακολουθεί στενά τον Κούτρη και μάλιστα άνθρωπός της βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, με Απόλλωνα και Γιουβέντους, ώστε να τον δει να αγωνίζεται.

Η Βόλφσμπουργκ έχει πρόβλημα στα αριστερά της άμυνας και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη Γερμανία, «καίγεται» για την απόκτηση αριστερού μπακ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της έχουν ήδη διαμορφώσει καλή άποψη για τον Κούτρη και είναι πολύ πιθανό σύντομα να κάνουν κρούση στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags