Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όλη η αλήθεια για τον Αντρές Τσάβες!
| 2017-12-10 14:10:00

Ακραία σενάρια για Τσάβες και... ντρίπλα απελπισίας από ΠΑΟ - Θα τη «φάει» η Μπόκα;

Sportdog Team
Ακραία σενάρια για Τσάβες και... ντρίπλα απελπισίας από ΠΑΟ - Θα τη «φάει» η Μπόκα;

Πώς οι Πράσινοι προσπαθούν να βγουν κερδισμένοι από το... θρίλερ;

Η υπόθεση του Αντρές Τσάβες είναι ένα ακόμα από τα «αγκάθια» που ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό φέτος. Ο Αργεντινός βρίσκεται στην πατρίδα του εδώ και πολλές μέρες χωρίς να έχει πάρει σχετική άδεια από τον σύλλογο, δεν δείχνει καμία διάθεση να επιστρέψει και τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά περίπλοκα.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, δεν υπολογίζει πια αγωνιστικά στον Τσάβες και επιθυμεί να ξεκινήσει διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη προκειμένου να μην επιβαρύνεται οικονομικά.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι οι Πράσινοι δεν κατέχουν όλα τα δικαιώματα του Αργεντινού φορ, αλλά το 50%, αφού το άλλο μισό ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτό είναι το γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση, γιατί ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει τρόπο να πουλήσει τα δικαιώματα του Τσάβες που κατέχει, γι’ αυτό και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπόκα.

Πάντως, το συγκεκριμένο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι. Το ίδιο ισχύει και για το έτερο σενάριο που υφίσταται, να αγοράσει δηλαδή η ίδια η πλευρά του παίκτη (αυτός και ο μάνατζέρ του) τα δικαιώματά από το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί επικοινωνιακά να… διευκολύνει τη ζωή του, υποστηρίζοντας ότι θα πουλήσει το ποσοστό στην Μπόκα ώστε να μπορέσει να συζητήσει μαζί της σε καλύτερη βάση. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να πουλήσει όλο το ποσοστό, αλλά πετύχει κάποιον μικρότερο συμβιβασμό και απαλλαχθεί έστω και μερικώς από το «βαρίδι» του Τσάβες, θα είναι κάτι που λογίζεται ως επιτυχία…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags