Facebook Pixel Άφωνοι όλοι στον Παναθηναϊκό με αυτό που έκανε ο Ουζουνίδης - Sportdog.gr
| 2017-12-11 10:35:00

«Άφωνοι» στον ΠΑΟ με την κίνηση Ουζουνίδη - Αυτός είναι ο στόχος του Μr. Chipita για την ΠΑΕ

Sportdog Team
«Άφωνοι» στον ΠΑΟ με την κίνηση Ουζουνίδη - Αυτός είναι ο στόχος του Μr. Chipita για την ΠΑΕ

Εξελίξεις αναμένονται στο Τριφύλλι σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί χθες, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, να κυκλοφόρησε σαν έντονη φήμη πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όπως ξεκαθαρίστηκε και αργότερα από ανθρώπους της ομάδας.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν έκανε καμία αναφορά στα αποδυτήρια για πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα και αντίθετα παρουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό ενωτικός στη συνέντευξη Τύπου, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους άμεσους συνεργάτες του.

Πάντως, από την άλλη κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις με τον κόουτς των Πράσινων ανά πάσα στιγμή. Ο Έλληνας προπονητής παραμένει στα όριά του και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Εξάλλου, είναι καθαρά θέμα αντοχών και δε φαίνεται πως περιμένει κάτι διοικητικά, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες δραστηριοποιείται πολύ έντονα ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ο Μr. Chipita είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι από τους λίγους που έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα, προσφέροντας αθόρυβα αρκετά χρήματα, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί μόνος του στην ΠΑΕ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει χωρίς συμπαίκτες τα ηνία του συλλόγου σε αυτή τη φάση, ωστόσο θέλει να πάρει μια πρωτοβουλία, όπως αυτή που πήρε σήμερα με το προγραμματισμένο ραντεβού με τους παλαιμάχους, προκειμένου να ενεργοποιήσει με αυτόν τον τρόπο κι άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος φέρεται να επιθυμεί να συνεργαστεί σε αυτή τη φάση με παλιούς παίκτες που αποχώρησαν πρόσφατα από την ομάδα και όχι με την «παλιά φουρνιά». Το εγχείρημά του, βεβαίως, είναι πολύ δύσκολο και μένει να δούμε ποιο ακριβώς είναι το πλάνο του Μr. Chipita κι αν όντως μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό να βγει από το τέλμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags