Facebook Pixel "Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης"
| 2011-08-02 20:20:00

"Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης"

"Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης"

Για τους προσωπικούς του στόχους φέτος αλλά και της ομάδας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμάζεται ο Άρης, ο Κρίστιαν Πορτίγια.

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε έτοιμος για μία πολύ καλή σεζόν: «Νιώθω πολύ καλά, έλειψα δέκα μέρες από την ομάδα, αλλά πλέον νιώθω εξαιρετικά. Επιπλέον, συνάντησα όλους τους ανθρώπους που είχα αφήσει πίσω μου και έτσι δεν τίθεται θέμα προσαρμογής. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για να δουλέψω και να προσφέρω στον Αρη. Η αρχική μου σκέψη ήταν να τιμήσω το συμβόλαιο που υπέγραψα με τον Αρη. Ότι έκανα το έκανα με ώριμη σκέψη. Αυτή η άδεια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ήθελα να σκεφτώ κάποια πράγματα. Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να συγκεντρωθώ στη δουλειά που έχω. Εξάλλου ήταν ειδική άδεια και από την αρχή τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Και από τη δική μου πλευρά, που ήθελα να παραμείνω στον Άρη και από τη διοίκηση. Από την αρχή που συνεργαστήκαμε με τον κόουτς έχω παίξει σε αρκετές θέσεις, όπως αριστερά στα χαφ, αμυντικό χαφ, σαν κρυφός κυνηγός πίσω από τα φορ.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω, να είμαι καλά, ώστε να δώσω λύσεις στον προπονητή, σε όποια θέση κι αν μου ζητήσει. Για ένα ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Νιώθω πολύ άνετα με τον κόουτς και είναι ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι θα ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτή την εμπιστοσύνη. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Εάν καταφέρω να προσφέρω και στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση, φυσικά και θα το επιδιώξω.

Είναι σημαντικό να βοηθάμε την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Προσωπικά είμαι πανέτοιμος. Το απέδειξα και την περσινή χρονιά. Παρότι ήρθα στα μέσα της σεζόν τρύπωσα μέσα στους υπόλοιπους αλλά όπως και πριν αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σήμερα μπορεί να τύχει να είμαι εγώ που θα παίξω βασικός, την επόμενη άλλος. Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης. Να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο και σίγουρα θα δοθούν σε όλους ευκαιρίες».

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags