Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες για τον Mr. Chipita - Επική γκάφα με Μπασινά-Σεϊταρίδη!
| 2017-12-11 16:41:00

Τρομερές ατάκες για τον Mr. Chipita - Επική γκάφα με Μπασινά-Σεϊταρίδη!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για τον Mr. Chipita - Επική γκάφα με Μπασινά-Σεϊταρίδη!

Όλο το παρασκήνιο από τη συνάντηση για το μέλλον του ΠΑΟ.

Φως στο τούνελ αρχίζει και φαίνεται στον Παναθηναϊκό με το μπάσιμο του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο οι παλαίμαχοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Mr.Chipita έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της γνωριμίας που είχε με τους βετεράνους του συλλόγου και ακολούθησαν τοποθετήσεις των παλιών ποδοσφαιριστών.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, αποκάλυψε την ύπαρξη τεσσάρων ακόμα συμπαικτών στο πλευρό του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και μίλησε συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο και βρίσκεται συχνά σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. «Κάναμε μια συνάντηση για ένα πλάνο σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό ώστε να μην πάει στα βράχια. Μαζί με τον κ. Θεοδωρόπουλο είναι ακόμα 4 επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων ο κ. Γαβριηλίδης που είναι μάνατζερ επιχειρήσεων στην Κύπρο». Επίσης, ο Αντωνιάδης τόνισε πως θα γίνει και νέα συνάντηση με τους παλαίμαχους της νέας γενιάς. Από την πλευρά του ο Μίμης Δομάζος, τόνισε πως: «Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θετικό μπορεί να γίνει και θα τα ξαναπούμε στο μέλλον».

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, αποκάλυψε μία γκάφα. Είπε πως κατά λάθος δεν προσκλήθηκαν στη συνάντηση οι Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι και θα είχαν βρεθεί σε αυτή. Ωστόσο, όπως υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ, θα γίνει εκ νέου συνάντηση με τη νέα γενιά των παλαιμάχων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags