Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τέλος» βασικός του Παναθηναϊκού - Πότε φεύγει, πού πάει, πόσα θα πάρει το τριφύλλι
| 2017-12-11 22:30:00

«Τέλος» βασικός του Παναθηναϊκού - Πότε φεύγει, πού πάει, πόσα θα πάρει το τριφύλλι

Sportdog Team
«Τέλος» βασικός του Παναθηναϊκού - Πότε φεύγει, πού πάει, πόσα θα πάρει το τριφύλλι

Δεν αποκλείεται να είναι ραγδαίες οι εξελίξεις.

O Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί έναν από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό τον προσεχή Ιανουάριο, με το Τριφύλλι να ελπίζει ότι θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του από την πώληση του Βραζιλιάνου.

Ιδανικά ο Παναθηναϊκός αξιώνει τουλάχιστον 800.000 ευρώ για τον Μολέντο, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, συνεπώς δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί αγοραστής που θα δώσει αυτά τα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποκτήσει ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Το τελευταίο σενάριο για τον Βραζιλιάνο στόπερ αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής Τράμπζονσπορ, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του sportdog.gr.

Παρ' όλα αυτά, και στην περίπτωση των Τούρκων υφίσταται το θέμα που αναφέραμε παραπάνω. Συγκεκριμένα, η Τράμπζονσπορ τελεί υπό καθεστώς μεταγραφικής επιτήρησης τα τελευταία δυο χρόνια, γεγονός που καθιστά σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να πληρώσει το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός.

Το πιθανότερο είναι η τουρκική ομάδα είτε να περιμένει να πάρει τον Μολέντο ως ελεύθερο το καλοκαίρι είτε να καταθέσει πρόταση με... ψίχουλα, η οποία σαφώς δεν θα ικανοποιήσει τους Πράσινους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags