Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μαχαιριά» στον Παναθηναϊκό από Λέτο και δήλωση-φωτιά: «Θα υποβιβαστεί»!
| 2017-12-12 07:28:00

«Μαχαιριά» στον Παναθηναϊκό από Λέτο και δήλωση-φωτιά: «Θα υποβιβαστεί»!

Sportdog Team
«Μαχαιριά» στον Παναθηναϊκό από Λέτο και δήλωση-φωτιά: «Θα υποβιβαστεί»!

Στα άκρα οι σχέσεις των πρασίνων με τον Αργεντινό.

Ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό έχει ζητηθεί από την πλευρά του Σεμπάστιαν Λέτο, του οποίου η εκδίκαση της προσφυγής αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, μετά από αίτημα του διευθύνοντα συμβούλου της πράσινης ΠΑΕ Στράτου Σωπήλη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», η δικηγόρος του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου, ήταν αντίθετη και μάλιστα έκανε την ερώτηση: «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;».

Ο Στράτος Σωπήλης απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Εχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Σημειωτέον, ότι η Ασπασία Σουλούκου, εκτός από την περίπτωση του Λέτο, έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών και για εκείνες των Τοτσέ και Εσιέν, τους οποίους εκπροσωπεί. Οι προσφυγές των Μπούρμπου, Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags