Facebook Pixel Πήγε στη Θεσσαλονίκη η Ζοζεφίν Mπεργκ - Σκάει η βόμβα του ΠΑΟΚ; - Sportdog.gr
| 2017-12-12 10:45:00

Απίστευτη φήμη: Πήγε στη Θεσσαλονίκη η Ζοζεφίν Mπεργκ - Σκάει η βόμβα του Ιβάν;

Sportdog Team
Απίστευτη φήμη: Πήγε στη Θεσσαλονίκη η Ζοζεφίν Mπεργκ - Σκάει η βόμβα του Ιβάν;

Θα πληρώσει και τον... Παναθηναϊκό το αφεντικό του ΠΑΟΚ; 

Μέσα από το sportdog.gr έχετε ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για το τι ισχύει στο θέμα «ΠΑΟΚ και Μάρκους Μπεργκ».

Έχετε ενημερωθεί για το ότι ο Σουηδός αποτελεί την… καψούρα του Ιβάν Σαββίδη, για το πως η όλη ιστορία είναι άρρηκτα «δεμένη» με το αν θα πουληθεί τώρα ή τον Ιούνιο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει ο Δικέφαλος του Βορρά στον Μπεργκ αλλά τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει στον Παναθηναϊκό λόγω της ρήτρας που έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος στο συμβόλαιο του Σουηδού με την Αλ Αϊν, αλλά και για το ότι ο 31χρονος φορ και η σύζυγός του μόνο αρνητικά δεν βλέπουν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Στα… αυτιά του sportdog.gr έφτασε όμως μία… τρελή φήμη που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας ταξίδι-αστραπή από την Αλ Αϊν.

Εάν όντως ισχύει αυτό, μπορεί 100% να θεωρηθεί… προάγγελος της άφιξης του Μάρκους Μπεργκ στην Τούμπα τον Ιανουάριο, αφού είναι γνωστό πως η σύζυγος του Σουηδού έχει μεγάλη επιρροή πάνω του και δεν είναι απίθανο να ήθελε να… τσεκάρει τη Θεσσαλονίκη, πριν μαζέψει τα πράγματα της οικογένειας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα η εντυπωσιακή καλλονή «ανέβασε» ως ιστορία στο Instagram μία φωτογραφία με ελληνικά λάδια, ενώ το Σάββατο ανέβασε μία δική της φωτογραφία δίπλα σε μία πισίνα, συνοδεύοντάς με το εξής σχόλιο - απόσπασμα από βιβλίο: «Όταν πας σε αυτό το δύσκολο μέρος, που όλοι στρέφονται εναντίον σου μέχρι να νομίσεις ότι δεν μπορείς να αντέξεις ούτε λεπτό παραπάνω, μην τα παρατήσεις τότε, γιατί πρόκειται απλά για ένα μέρος και έναν χρόνο που η παλίρροια θα αλλάξει».

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η… νύφη και ο γαμπρός (Μάρκους και Ζοζεφίν Μπεργκ) θέλουν, όπως και ο… πεθερός. Το ερώτημα είναι εάν ο…. πεθερός, δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης, αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού ή επενδύσει πάνω του τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του από την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο… ανάσα και στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κυριολεκτικά… στενάζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags