Facebook Pixel Δεν του `φερε γούρι ο Μήτρογλου!
| 2011-08-02 21:16:00

Δεν του `φερε γούρι ο Μήτρογλου!

Δεν του `φερε γούρι ο Μήτρογλου!

Ανήμερα της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Πράβετς, ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την καθολική υπεροχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες αλλά από δύο ατομικά λάθη στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και προηγήθηκε στο 12’:

Σε αντεπίθεση από τον άξονα, ο Πίτου έδωσε τη μπάλα στον Μακρή, αυτός προσπάθησε να την περάσει στον Μπρίτο, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στρώθηκε στον Αναστασάκο, ο οποίος πλάσαρε στην αριστερή γωνία της ΤΣΣΚΑ.

Στο 21’ από αβλεψία της άμυνας, ο Μοράες (είχε νωρίτερα δοκάρι στο 8’) νίκησε τον Ράντμαν με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 37’ πάλι από λάθος συνεννόηση ο Μοράες έδωσε το προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι επιπλέον έγιναν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Ωστόσο ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 67’ όταν από μπαλιά του Ζουέλα στην πλάτη της άμυνας, ο Σφακιανάκης βγήκε κρυφός κυνηγός,έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε δοκάρι και βγήκε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (72’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (52’ Νάστος), Γιαννούλης (75’ Αργυρός), Φυτανίδης (75’ Καντούτσης), Τόμας (46’ Ζουέλα), Μακρής (52’Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία( 52' Καραγκούνης), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Επστάιν (52’ Αθανασίου), Μπρίτο (75’ Καραμάνος), Αναστασάκος (52’ Μπέλιτς)

ΤΣΣΚΑ: Μακεντζίεφ, Βιντάνοφ, Τζούνιορ, Καρατσάνακοφ, Στογιάνοφ, Γίβετς, Μοράες, Κοστόφ, Γκριγκόροφ, Νικόλοφ, Χαλίνοβιτς. Έπαιξαν και οι Κονσταντίνοφ, Γκράντσοφ, Ιακίμοφ, Βανταλόφσκι.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags