Facebook Pixel Ανεβαίνει ο Φέισα
| 2011-08-02 22:00:00

Ανεβαίνει ο Φέισα

Ανεβαίνει ο Φέισα

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Λιούμπομιρ Φέισα ανέβασε ρυθμούς ενώ ο Φραν Γέστε έκανε ατομικό πρόγραμμα, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας που έχει οριστεί για την περίπτωση του.
 

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Σέρβος μέσος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Γουέστ Μπρομιτς την Πέμπτη στο "Καραϊσκάκη".

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επανήλθαν σήμερα το απόγευμα (19:00) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του φιλικού αγώνα της Πέμπτης 4 Αυγούστου (21:45) με αντίπαλο την West Bromwich, που θα γίνει στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μέγερι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον ειδικό νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί στο δεξί χέρι, ενώ ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, σύμφωνα με το πλάνο σταδιακής επανένταξής του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Φέισα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ έκανε και ασκήσεις με μπάλα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Από την προπόνηση αποχώρησε ο Γκαλίτσιος, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον δεξιό προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την περίοδο 2011/2012.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags