Facebook Pixel Έρχεται η αρχή του τέλους για τον Παναθηναϊκό λόγω Τελάντερ - Sportdog.gr
| 2017-12-13 09:45:00

Έρχεται η αρχή του τέλους; - Ποιος υπογράφει την «καταδίκη» του ΠΑΟ - Θα γίνει το... θαύμα;

Sportdog Team
Έρχεται η αρχή του τέλους; - Ποιος υπογράφει την «καταδίκη» του ΠΑΟ - Θα γίνει το... θαύμα;

Aπό σήμερα μπορεί να αρχίσουν οι δραματικές εξελίξεις.

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ κατά του Τριφυλλιού, για ένα ποσό της τάξης των 46.000 ευρώ.

Ο Δανός αμυντικός περιμένει να εισπράξει αυτό το ποσό πριν τη σημερινή εκδίκαση, διαφορετικά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κανονικά σε δικάσιμο, μία εξέλιξη που μπορεί να φέρει τις πρώτες αρνητικές συνέπειες για τους Πράσινους, με αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το λυπηρό είναι ότι μέχρι και χθες, δεν είχαν καταφέρει στον Παναθηναϊκό να συγκεντρώσουν αυτά τα χρήματα, κάτι που δείχνει και την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, ο οποίος αδυνατεί αυτή τη στιγμή να πληρώσει ακόμα κι ένα τόσο μικρό ποσό.

Πολλοί πιστεύουν ότι αν δε βρεθούν, λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, τα χρήματα για την αποπληρωμή των οφειλών στον Ράσμους Τελάντερ και ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί, τότε θα πρόκειται για την αρχή του τέλους για την ιστορική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό, οι προσφυγές θα ακολουθήσουν βροχή, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει τον σύλλογο σε εξαιρετικά δεινή θέση, με αλλεπάλληλες τιμωρίες και με τελειωτικό χτύπημα τον υποβιβασμό, αν, βεβαίως, δε γίνει πραγματικά την ύστατη ώρα κάποιο... θαύμα για να σωθεί οικονομικά η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags