Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μαρτυριάρης» ο Τσιγκρίνσκι – Αποκάλυψε επεισόδιο οπαδών με προπονητή της ΑΕΚ
| 2017-12-15 19:20:00

«Μαρτυριάρης» ο Τσιγκρίνσκι – Αποκάλυψε επεισόδιο οπαδών με προπονητή της ΑΕΚ

Sportdog Team
«Μαρτυριάρης» ο Τσιγκρίνσκι – Αποκάλυψε επεισόδιο οπαδών με προπονητή της ΑΕΚ

Είπε όμως τα καλύτερα για τους Ενωσίτες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα ''tribuna.com'' με αφορμή τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League, ο Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι υποστήριξε πως η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας όπου και αν αυτή αγωνίζεται.

«Θα είναι άδικο να διαμαρτυρηθούμε για την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Μπορεί να μην είναι τόσο θορυβώδης όσο αυτοί του ΠΑΟΚ, ωστόσο νομίζω πως είναι η καλύτερη βάση οπαδών στην Ελλάδα» είπε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως: « ηΑΕΚ έχει φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα. Όπου και να πάμε μας υποστηρίζουν συνεχώς. Το τμήμα των φιλοξενουμένων οπαδών μας παίρνει… φωτια σε κάθε ματς. Μπορεί να μην είναι τόσο επιθετικοί όσο του ΠΑΟΚ, αλλά είναι ευγενικοί. Η τελευταία σεζόν ήταν μία δύσκολη περίοδος για την ΑΕΚ και έτσι οι φίλαθλοι θέλησαν να μιλήσουν με την ομάδα. Φτάσαμε στη βάση μας, δίπλα στο προπονητικό κέντρο. Εκεί εμφανίστηκαν κάποιοι οπαδοί με απαιτήσεις. Μία από αυτές είναι το πώς έχουμε το θάρρος μετά από ήττα να πηγαίνουμε στους οργανωμένους και να τους ευχαριστούμε. Στην Ουκρανία, αντίθετα, θεωρείται λογικό όταν βρίσκεις τη δύναμη παρά την αποτυχία, να λες ευχαριστώ στους φιλάθλους. Ωστόσο στην Ελλάδα σε τέτοιες καταστάσεις είναι καλύτερα να μην πλησιάζεις».

Τέλος αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που είχε συμβεί στο ξενοδοχείο της Ένωσης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 στο Καραϊσκάκη λέγοντας πως «τέτοια γεγονότα είναι σπάνια, αλλά όταν συμβαίνουν πρέπει να έχεις την υπομονή και να ακούσεις αυτά που έχουν να πουν. Θυμάμαι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 την περσινή σεζόν, πως οι φίλαθλοι ήρθαν στο ξενοδοχείο μας και εκεί η κατάσταση ήταν πολύ…θερμή. Ο προηγούμενος προπονητής μας, Τιμούρ Κετσπάια, είχε ένα καυγά μαζί τους και κάποιοι εξ αυτών αρπάχτηκαν μαζί του. Σε γενικές γραμμές, δεν ήταν αστείο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags