Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπάτζετ... ΣΟΚ έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης για φορ - Ποια είναι η δεύτερη μεταγραφή
| 2017-12-15 22:00:00

Μπάτζετ... ΣΟΚ έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης για φορ - Ποια είναι η δεύτερη μεταγραφή

Sportdog Team
Μπάτζετ... ΣΟΚ έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης για φορ - Ποια είναι η δεύτερη μεταγραφή

Τι θα κάνει τελικά ο Κουτρουμπής.

Εξετάσεις σε... καθημερινή βάση δίνει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός, αφού θα πρέπει να διευθετήσει όλες τις οφειλές του και να προσπαθήσει να ενισχυθεί στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει διαπιστώσει το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να ζητήσει έναν φορ, αλλά στα οικονομικά πλαίσια που θα έχει ορίσει η διοίκηση του Τριφυλλιού.

Φυσικά, αν γίνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού, θα πρόκειται για δανεισμό ποδοσφαιριστή, με συμβόλαιο που θα φτάνει στις 80.000 ευρώ μάξιμουμ μέχρι το καλοκαίρι.

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτηση παίκτη από τον Παναθηναϊκό στην κατάσταση που βρίσκεται,όμως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενδέχεται να κινηθεί και για στόπερ.

Συγκεκριμένα, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να αποτελεί παρελθόν, αλλά και τον Ροντρίγκο Μολέντο να "ψάχνεται" για να φύγει, μια προσθήκη αμυντικού θα ήταν... βάλσαμο για τον Ουζουνίδη.

Όσο για τον Κουτρουμπή; Εκκρεμεί ακόμα η συνάντηση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για να συζητηθεί το ύψος της αποζημίωσής του, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα φανεί... συνεργάσιμος.

Ίσως, πάντως, "μαλακώσει" επειδή τον θέλουν πολύ καλές ομάδες από την Πορτογαλία και δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags