Facebook Pixel Ασύλληπτο σενάριο για Παναθηναϊκό και Γιάννου - Sportdog.gr
| 2017-12-16 11:52:00

Ασύλληπτο σενάριο στον ΠΑΟ - «Διαλύεται» και θα πάρει επιθετικό με κασέ 1,6 εκατ. ευρώ;

Sportdog Team
Ασύλληπτο σενάριο στον ΠΑΟ - «Διαλύεται» και θα πάρει επιθετικό με κασέ 1,6 εκατ. ευρώ;

Τον θέλει σαν τρελός ο Ουζουνίδης αλλά...

Εκτός από αμυντικό που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον φευγάτο Γιώργο Κουτρουμπή, στον Παναθηναϊκό ψάχνουν και για έναν σέντερ φορ, μιας και εκεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας.

Ένα όνομα, λοιπόν, που ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταιες ώρες ως υποψήφιος στόχος του Τριφυλλιού είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος αποτελεί μεγάλη συμπάθεια του τεχνικού των Πράσινων από την εποχή της κοινής τους θητεία στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, τα δεδομένα στην περίπτωση του Έλληνα επιθετικού μάλλον κάνουν απίθανη τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ο παίκτης απολαμβάνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην Κίνα (1,6 εκατ. ευρώ) και θεωρείται αδύνατον η ομάδα του να τον αφήσει να αποχωρήσει για να παίξει -ακόμα και ως δανεικός- σε άλλο σύλλογο, τη στιγμή μάλιστα που ως γνωστόν οι Πράσινοι δεν έχουν χρήματα να προσφέρουν στους Κινέζους.

Από την άλλη, ακόμα κι αν ο παίκτης κατάφερνε να πάρει την ελευθέρας του (δύσκολο από τη στιγμή που έχει να λάβει μια τεράστια αποζημίωση), θεωρείται σχεδόν ανέφικτο να δεχτεί να υπογράψει σε μια ομάδα, ακόμα κι αν αυτή είναι ο Παναθηναϊκός, με 70-80 χιλ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, καθώς αυτό είναι το ταβάνι που μπορεί να του προτείνει το Τριφύλλι, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, με τον κίνδυνο, φυσικά, να μην πάρει ούτε αυτά τα χρήματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η περίπτωση του Απόστολου Γιάννου δεν μπορεί να θεωρηθεί εφικτή για το Τριφύλλι και το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να μην μπει καν στη διαδικασία να παλέψει για έναν παίκτη που η υπόθεσή του είναι τόσο περίπλοκη, παρότι ο συγκεκριμένος επιθετικός θα αποτελούσε ιδανική λύση για τον προπονητή του Τριφυλλιού...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags