Facebook Pixel Έτσι «χαλάει» η μεταγραφή του Οφόε στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Sportdog.gr
| 2017-12-16 13:10:00

Έτσι «χαλάει» του Οφόε - Χοντρό παρασκήνιο εκατομμυρίων - Θα γίνει «βρώμικη» δουλειά;

Sportdog Team
Έτσι «χαλάει» του Οφόε - Χοντρό παρασκήνιο εκατομμυρίων - Θα γίνει «βρώμικη» δουλειά;

Όλα τα «καυτά» δεδομένα στο σήριαλ των ημερών. 

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής στην υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος ενδιαφέρει πολύ έντονα τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Από το Λιμάνι παρουσιάζονται «ζεστοί» στο να παραχωρήσουν τον Βέλγο μέσο, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά, ενώ από την άλλη ο παίκτης μάλλον θετικός είναι στο ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, όπως τουλάχιστον έχει δηλώσει και δημόσια μετά τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις προθέσεις των Ερυθρολεύκων και του παίκτη, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξουν και οι Πορτογάλοι, που για να αγοράσουν (και να καλύψουν μάλιστα τις αξιώσεις των πρωταθλητών) θα πρέπει πρώτα να πουλήσουν.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους έχει πιο σημαντικές προτεραιότητες στον μεταγραφικό της σχεδιασμό από την απόκτηση ενός μέσου, καθώς πρώτα θέλει να καλύψει τα κενά σε άμυνα και επίθεση. Το μπάτζετ των Πορτογάλων είναι περιορισμένο και προκειμένου να φτάσουν τα χρήματα για να γίνει κίνηση για τρεις προσθήκες (στόπερ, φορ και... Οφόε) θα πρέπει πρώτα να παραχωρήσουν παίκτες.

Το δεδομένο αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις με τον άσο του Ολυμπιακού, ή ακόμα και να τις ανατρέψει, αν η Σπόρτινγκ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματα που επιθυμεί. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι Ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον παίκτη στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ τα «λιοντάρια» έχουν διάθεση σε πρώτη φάση να φτάσουν μέχρι τα 3 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, πάντως, αν ο παίκτης όντως επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από την Ελλάδα, δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα τρέξει τις εξελίξεις, κάνοντας τη... βρώμικη δουλειά και πιέζοντας με τον τρόπο του Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ για την ολοκλήρωση του deal, αν και εφόσον αυτό «κολλήσει». Κάπως έτσι, άλλωστε, πήρε και τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, τινάζοντας στην ουσία στον αέρα την «κλεισμένη» μετακίνησή του στην Κράσνονταρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags