Facebook Pixel Θέλει Κιβρακίδη και δίνει Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-18 11:10:00

Ετοιμάζει απίστευτη «τράμπα» ο ΠΑΟΚ - Δίνει παίκτη που κάνει «παπάδες» για... μπακ απ του Μάτος!

Sportdog Team
Ετοιμάζει απίστευτη «τράμπα» ο ΠΑΟΚ - Δίνει παίκτη που κάνει «παπάδες» για... μπακ απ του Μάτος!

Ποιον άσο της Super League έχει βάλει στο μάτι ο Δικέφαλος.

Με ένα παιχνίδι να απομένει μόνο για το 2017, το αυριανό στα Τρίκαλα για το Κύπελλο, οι Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις ζυμώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο παρά το ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, έχοντας εξασφαλίσει το «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσουν σε όποια κίνηση κρίνουν απαραίτητη για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα!

Το βασικό μέλημα των ασπρόμαυρων είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, όμως στο πλάνο υπάρχει και η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, για να υπάρχει και δεύτερη επιλογή εκτός του Λέο Μάτος και για να μη... σκάσει ο Βραζιλιάνος προς το τέλος της σεζόν.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Μίχελ και Λουτσέσκου είναι αυτή του του Κυριάκου Κιβρακίδη, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Θεσσαλονικείς χωρίς να έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα το δρομολόγιο των Ιτάνζ, Σκόνδρα και Λημνιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες ο 25χρονος αμυντικός και εκ των αρχηγών του Ατρόμητου, αναντικατάστατος στην «τρελή» πορεία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι (βασικός σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος), να φορέσει τα ασπρόμαυρα!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Κιβρακίδης βρίσκεται στα υπόψη του ΠΑΟΚ χωρίς ακόμα να έχει παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα γίνει πρόταση στον Ατρόμητο ή θα προτιμηθεί ένας ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό.

Το σίγουρο είναι πως εάν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Έλληνα άσο, τότε θα «πέσει» σε αυτό και το όνομα του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος κάνει φοβερό πρωτάθλημα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους της ξέφρενης πορείας των Περιστεριωτών.

Άλλωστε, ο Γιώργος Σπανός θα ήθελε πολύ να κρατήσει τον Αιγύπτιο στην ομάδα του και μετά το τέλος της σεζόν όποτε και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Τούμπα δεν… καίγονται να δουν τον Ουάρντα ξανά στα ασπρόμαυρα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό ταλέντο του!

Έτσι, είναι βέβαιο πως εφόσον ο ΠΑΟΚ κινηθεί για τον Κιβρακίδη, θα συζητηθεί και η περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, που το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 8 γκολ σε 15 εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags