Facebook Pixel Δεν θέλει Ελλάδα ο Βέλλιος, δανεικός ο Καραμάνος από Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2017-12-18 22:45:00

Ακούγεται για τον Ολυμπιακό αλλά δεν θέλει Ελλάδα - Γυρίζει στο Λιμάνι και τον... τελειώνουν

Sportdog Team
Ακούγεται για τον Ολυμπιακό αλλά δεν θέλει Ελλάδα - Γυρίζει στο Λιμάνι και τον... τελειώνουν

Έρχεται φορ για τη θέση του Εμενίκε; 

Αρκετές προσθαφαιρέσεις αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γενάρη και παρότι στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει σχετικά με τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή, εφόσον προκύψει αποχώρηση-πώληση που δεν υπολογίζουν.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, δεν είναι προτεραιότητά τους η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και θα ψάξουν την αγορά για φορ, μόνο εάν φύγει κάποιος, κάτι που φαντάζει ακόμα δύσκολο, καθώς η υπόθεση του Εμενίκε που είναι ο Νο1 υποψήφιος προς αποχώρηση, παραμένει αρκετά μπερδεμένη.

Έτσι τα νέα σενάρια περί Βέλλιου για την ώρα μπαίνουν στο… ψυγείο, καθώς και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ούτε ο Έλληνας φορ είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Γενάρη.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θα έχει ήδη μία επιστροφή επιθετικού ενόψει Γενάρη, αυτή του Τάσου Καραμάνου.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρυσι έκανε φοβερή σεζόν με την Φεϊρένσε, με αποτέλεσμα να τραβήξει και το ενδιαφέρον της Φούλαμ, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Ρίο Άβε και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στο Λιμάνι.

Ο Καραμάνος πάντως παρότι έχει ρυθμό, αφού έχει παίξει φέτος σε οκτώ ματς πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου στην Πορτογαλία, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο άλλωστε δεν έχει συμμετοχή εδώ και 2,5 χρόνια.

Και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει πως δεν θα μείνει στους Πειραιώτες και γι' αυτό έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα παίξει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags