Facebook Pixel «Κεραυνός» στον ΠΑΟΚ από τον Τούντορ - Sportdog.gr
| 2017-12-19 12:16:00

«Κεραυνός» στην Τούμπα από Τούντορ - Γιατί χαλάει το... σίγουρο deal, πόσα «σκάει» ο Ιβάν

Sportdog Team
«Κεραυνός» στην Τούμπα από Τούντορ - Γιατί χαλάει το... σίγουρο deal, πόσα «σκάει» ο Ιβάν

Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ, τι τους έκανε ο Kροάτης τεχνικός.

Τελικά ο Ίγκορ Τούντορ δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ και έτσι βρίσκεται για μία ακόμα φορά σε αναζήτηση νέας ομάδας, παίρνοντας βέβαια ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση από την «Τσιμ Μπομ».

Αντίθετα, όμως, με το πώς ένιωσαν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη προπονητή, στα ψηλά κλιμάκια του Δικεφάλου του Βορρά δεν πρέπει να… χάρηκαν καθόλου με αυτή την εξέλιξη και ο λόγος είναι απλός.

Εάν ο Τούντορ παρέμενε στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ τότε υπήρχαν αρκετές ελπίδες η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα στον ΠΑΟΚ, λόγω της δεδομένης εκτίμησης που τρέφει ο 39χρονος προπονητής για τον συμπατριώτη του.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως πολλές φορές τους τελευταίους μήνες έχει γραφτεί στον τούρκικο αθλητικό Τύπο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Λέοβατς, που από τις 5 Δεκεμβρίου προπονείται μόνος του λόγω του ότι ουσιαστικά είπε… ψεύτη τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τέσσερις ημέρες νωρίτερα είχε δηλώσει στην κάμερα της Nova πως ο Κροάτης αμυντικός του είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την Τούμπα γιατί δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση.

Το… κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Λέοβατς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, το οποίο του αποφέρει κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και έτσι είναι σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται εύκολα να το… απαρνηθεί, εάν δεν βρεθεί ομάδα που θα του προσφέρει ανάλογο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags