Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Βασιλακάκης αποθεώνει Λουτσέσκου!
| 2017-12-19 18:26:00

Ο Βασιλακάκης αποθεώνει Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Ο Βασιλακάκης αποθεώνει Λουτσέσκου!

Τι λέει για τον Ρουμάνο και τους δανεικούς του ΠΑΟΚ;

Ο Θεόδωρος Βασιλακάκης είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών και μίλησε στο Metropolis 95,5 για το κλίμα στα αποδυτήρια του Ατρομήτου αλλά και την αγάπη του για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Έλληνας άσος ευχήθηκε ο πρώην προπονητής του να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, ενώ αναφέρθηκε στον Αμρ Ουάρντα αλλά και την χημεία που έχουν μεταξύ τους οι δανεικοί του Ατρομήτου.

Ακόμη μίλησε για τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα και τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θεόδωρος Βασιλακάκης μίλησε για:

 -τα εκπληκτικά τέρματα που πέτυχε στα τελευταία παιχνίδια όπως το ψαλιδάκι κόντρα στον Πλατανιά: «Τα γκολ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Το ψαλιδάκι είναι αρκετά τυχερό και ιδιαίτερο γκολ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, λειτουργείς εκείνη την ώρα με ποδοσφαιρικό ένστικτο. Εύχομαι να βάλω και άλλα γκολ τώρα και ας μην είναι σαν και αυτό, δεν πειράζει. Το γκολ είναι γκολ».

-το κλίμα στον Ατρόμητο: «Η κατάσταση αυτή τη στιγμή και από την αρχή της χρονιάς είναι μαγική. Είμαστε μια παρέα όλοι μαζί.

-τον Αμρ Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που θέλει να γίνεται το δικό του και πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι φυσικό να δυσκολεύεται να αφομοιώσει τέτοιους χαρακτήρες. Είναι δύσκολο να τους βάλει στο κλίμα. Εμείς στον Ατρόμητο ίσως να τον έχουμε περισσότερο ανάγκη. Το παιδί έχει κάποιους ψηλούς προσωπικούς στόχους και δουλεύει σκληρά. Νομίζω είναι αμοιβαία η ανάγκη, αυτός χρειάζεται εμάς και εμείς αυτόν.

- τον Γιαννούλη και τον Χατζηισαΐα: « Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Τι να πρωτοπώ. Μακάρι να είναι υγιείς και να μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια».

- τους πολλούς δανεικούς που έχει ο Ατρόμητος: «Κοιτάξτε, είναι δανεικοί μεν αλλά γνωρίζονται όλοι πολύ καλά μεταξύ τους».

- την πιθανή επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ: «Εγώ του έχω πει να κάνει ό,τι νομίζει αυτός ότι είναι το καλύτερο. Για εμάς, πάντως, είναι πολύ σημαντικός.  Προσωπικά, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να ολοκληρώσει την χρόνιά στον Ατρόμητο και μετά να πάρει κάποια μεταγραφή».

- το αν στέλνει κάποιο μήνυμα φέτος ο Ατρόμητος, γιατί έχει παίκτες που έφυγαν από τις ομάδες τους, ως όχι και τόσο καλοί: «Δεν ξέρω άμα περνάει κάποιο μήνυμα. Πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή. Σε μερικούς προπονητές αρέσει κάποιος παίχτης ενώ σε άλλους όχι».

- τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πιστεύω ότι είναι ο πιο δίκαιος προπονητής και θα εκτιμήσει την προσπάθεια κάποιου παίκτη. Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ειδικά τον τελευταίο μήνα ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά και είναι πολύ δυνατός. Χαίρομαι που βάζει τους Έλληνες παίκτες αλλά πιστεύω ότι δεν κοιτάει εθνικότητες».

- το αν έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι πολύ μακριά ακόμα. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και εγώ το απολαμβάνω εδώ στον Ατρόμητο. Ας έρθει το καλοκαίρι πρώτα και βλέπουμε.

- το πώς βλέπει τη διαιτησία στο φετινό Πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι φέτος έχουμε αδικηθεί λίγο από την διαιτησία αλλά νομίζω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια».

- τη μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ απρόβλεπτο το Πρωτάθλημα. Συναισθηματικά, πέραν του Ατρομήτουν θα υποστηρίξω τον πρώην προπονητή μου. Θέλω να πετύχει ο Λουτσέσκου. Του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags