Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά «καρφιά» Σπανού για του παίκτες του: «Κάποιοι δεν μπορούν»!
| 2017-12-20 18:30:00

Φοβερά «καρφιά» Σπανού για του παίκτες του: «Κάποιοι δεν μπορούν»!

Sportdog Team
Φοβερά «καρφιά» Σπανού για του παίκτες του: «Κάποιοι δεν μπορούν»!

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο προπονητής του Άρη!

Η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα του Άρη με την ισοπαλία κόντρα στον Παναιγιάλειο φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κιτρίνων», με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, να βγάζει στη… σέντρα ορισμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο της ομάδας, χωρίς να τους κατονομάσει, και αποκάλυψε ότι θα μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για μεταγραφές!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι, αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούνε, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

«Δεν ξέρω αν θα περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά τις 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Πήγαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο».

Ερωτηθείς αν η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο τέλος με τις ευκαιρίες των γηπεδούχων απάντησε: «Άτυχη ήταν, έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι γιατί είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες. Όταν βάζεις το παιχνίδι στη ρουλέτα, μπορεί να είναι και έτσι. Το είπα και με τον ΟΦΗ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δε πρέπει να το χάσεις το παιχνίδι. Σήμερα κινδυνεύσαμε. Άλλο να έρθει 0-0 και άλλο να το χάσεις έτσι».

Για την αλλαγή του Καπνίδη: «Δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Όταν φτάνεις στο 83', και κάνεις αυτό που έκανα, είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένας προπονητής για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags